P4mb900 pomocy


(Ram Bo14) #1

witam

zakupiłem kiedyś płyte główną p4mb900 i grafe mam zintegrowaną i nie wiem co braciak zrobił ale w gry już nie mogłem grać jakiś wirus najwidoczniej odinstalowałem sterowniki do grafiki i.... no nie moge znaleść po necie sterowników do zintegrowanej grafiki do tej płyty głównej pomocy

http://www.allegro.pl/item299692315_p4vm900_sata_2_do_piv_3_2ghz_grafika_3d_256mb_.html[list=]

tak wygląda ta płyta główna


(Technik Elektro) #2

proszę :

http://www.viaarena.com/default.aspx?Pa ... bCatID=182


(Ram Bo14) #3

to chyba nie to albo mi otwiera co innego ;/ link download mógłbyś podać?:>


(Technik Elektro) #4

to to kliknij w graficzkę z opisem CLICK HERE TO BEGIN FREE DOWNLOAD, następnie rozpakuj archiwum i zainstaluj sterownik.


(Ram Bo14) #5

ten server jest nieprzeciętny :slight_smile: pół godziny ściągam i coraz wolniej zasysa ;] heh tydzień czasu mi pisze ze zasysać będzie ;] 2x próuje ściągnać i nic :wink:


(Technik Elektro) #6

nic nie poradzisz co najwyżej ściągnij np getrightem, jak będzie zwalniać to zatrzymasz i wznowisz obieranie :P.


(Ram Bo14) #7

udało mi się zassać :slight_smile: wkońcu :slight_smile: heh działa znaczy tak jakby te same efekty co przed odinstalowaniem :confused: bo np. mam counter strike coundition zero i 1.6 ceoundition zero odpali się a 1.6 nie odrazu wywala przy innych grach to samo ;/ nie wiem co się dzieje


(Technik Elektro) #8

jakieś konkretne błędy?? skanowałeś antywirusem oraz saerch & destroy.


(Ram Bo14) #9

skanowłąem i nic już nie mam a takie coś się dzieje że odpalam widać troche tła i wywala to w cs a w innych odpalam czarne tło tak jak w karzdej grze że się ładuje i odrazu wywala


(Technik Elektro) #10

czas widocznie na format :P.


(Ram Bo14) #11

właśnie też tak stwierdziłem ;] bo dawno nie było i śmiga mi teraz tylko dźwięku nie mam kurcze ;p help


(Technik Elektro) #12

nie działa dźwięk ?? :P, pewnie dlatego gry się wysypują :stuck_out_tongue:


(Ram Bo14) #13

wiesz wcześniej działał sound :slight_smile: ale teraz po formacie jestem i mam te sterowniki co mi podesłałeś linka a od płyty głównej serów nie mam czyli sound ni będzie działał wrr

ale ze mnie łoś nawet źle spisałem nazwe płyty głównej szukałem p4mb900 a ona się nazywa p4vm900 xD


(Technik Elektro) #14

tutaj je znajdziesz, musisz tylko sprawdzić który chipset jest na twojej płycie głównej :stuck_out_tongue: :

http://www.viaarena.com/default.aspx?Pa ... CatID=1010


(Ram Bo14) #15

czyli że jak ?xD

http://www.allegro.pl/item299692315_p4v ... 56mb_.html ta płytka jest taka sama jak moja


(Technik Elektro) #16

tutaj :

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... R162.shtml

klikasz download :stuck_out_tongue:


(Ram Bo14) #17

i przekierowuje xD

i są tam mirrow 1 i 2 i jedno i dugie za 2 dni ściągnie xD

spróbuj zassać i hfsem wysłać :wink:


(Agatonster) #18

better ,

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gifprzy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.