Panda Titanium Antivirus 2005

Mam pełną wersje Panda Titanium Antivirus 2005 i nie wiem czy opłaca się to instalować(wcześniej już miałem wersje 2004 pandy i mi strasznie muliło kompa) Prosze o odppowiedź !!

Zainstaluj i sprawdź.

Wszystko zależy od parametrów komputera.

Jak kupiłeś program, to przydałoby się go zainstalować, co?

Nie instaluj Pandy 2005 bo to guwno zainstaluj sobie nortona 2005 albo kasperskiego

mi nic nie muli - ale ja mam pandę platinum internet security i dośc dobrego kompa - wszystko gra

a swoją droga niezły koleś jesteś że idziesz do sklepu, kupujesz programik i dopiero w domu zastanawiasz się czy go instalowac :stuck_out_tongue:

Ja jak co, to na kolegi miejscu zastanawiał przed kupnem, co nie. :?

dokładnie zwłaszcza iż to tanie nie jest (200 zł??)

co wy myślicie że on kupił sobie pande 2005 może ma wersje z twojego niezbędnika na 90 dni

Jak pełna to nie na 90 dni. :?

encore51 , nie będę cytował twojego posta, tylko informuję cię, że takie odzywki nie są tutaj tolerowane.

Post leci, a ty potraktuj to jako ostrzeżenie.

A może co każdy numer nie pojawia się wersja shareware tylko baza antywirusowa ??

To znaczy?

No, że wersja jest pełna tylko jest zablokowane aktualizacja bazy antywirsuowej z internetu tylko jest na płycie niezbędnika co 3 miesiące :slight_smile:

I tak będziemy domniemywać…

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … ht=#196190 - Tu przykład piracenia kolegi :wink:

błąd, bazę moża aktualizować przez 3 miesiące, a nie raz na 3 miesiące z nowym niezbędnikiem

Panowie prosze poczekać na info od autora. Zgaduj zgadula nie jest w modzie.

Ja mam tą Pande na 3 miesiące z niezbędnika! !!

Zainstaluj - sprawdź, jak będzie się sprawowała.

Przypadki są różne. Program na różnych stanowiskach różnie się sprawuje.

:?

a mnie tam nie muli kompa i mam tą samą wersje 3 miesięczną:d

Mnie też wkurza ta panda odinstalowałem już ją a zainstalowałem Mks.vir 2005