a gdzie moge kupic taka jedna kosc?? bo widzialem tylko 2x 512 i 2x 1gb i nie z ulubiony.pl bo slyszalem kilka zlych opinii a gdybym nie dostal tych A-daty to jakie?
nie są do dostania porządne kości są sprzedawane najczęściej tylko w dualu (sparowane).
czyli mozna dostac czy nie? a jezeli nie dostane tych A-daty?
Niedawno widziałem na allegro, sprawdź czy jeszcze są. Jak nigdzie nie znajdziesz, to możesz wziąć GR PRO900 1GB lub Patriot 800MHz LLk, na znak.pl są.
na komputroniku tez wiec z goodramami nie ma sprawy
a te 900 beda pasowaly pod plytke bo pisze ze plytka obsluguje 800 mhz
a na jaką platformę te pamięci ?? amd czy intel ??
Złączono Posta : 24.09.2007 (Pon) 20:55
czyli amd
Będą pasowały. Pobawisz się troszeczkę z dzielnikiem i timingami i otrzymasz wspaniały efekt…
będą w razie czego pokręcisz ht ferquency zdecydowanie lepszym wyborem będą pamięci z cl4 (chyba że wyregulujesz te goodramy na cl4) na cl5 wydajność pamięci spada.
tzn co masz na mysli bo to bylby moj pierwszy overclocking wiec jestem troche zielony w tym :oops:
Złóż zestaw, poszukaj tematów o oc i w razie problemów załóż kolejny temat
no juz podalem jaki zestaw bedzie czyli jednak te goodramy bo raczej tych adat nie dam rady skolowac ;/
I dobrze bo goodramy lepsze i w dobrej cenie.
czyli dziekuje wam wszystkim bardzo za pomoc teraz tylko czekam na kaske i budowa komputerka juppi
A-daty Vitesta EE 800MHz CL4 i GR PRO900 są na bardzo wyrównanym poziomie. Plusem dla A-data jest CL4, a dla GR gwarantowane microny.
Np ale goodram ma cl5 przy 900mhz…
Wiem. Nie piszę tego po to, żeby wzbudzić jakąś kłótnię na forum. Po prostu chcę podkreślić, że te A-daty są równie dobre, jak GR PRO900.
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239450
Post #23.