Patriot Dual LLK DDR2 EPP 800MHz CL4 vs Goodram PRO

a gdzie moge kupic taka jedna kosc??:stuck_out_tongue: bo widzialem tylko 2x 512 i 2x 1gb i nie z ulubiony.pl bo slyszalem kilka zlych opinii a gdybym nie dostal tych A-daty to jakie?

nie są do dostania porządne kości są sprzedawane najczęściej tylko w dualu (sparowane).

czyli mozna dostac czy nie? :stuck_out_tongue: a jezeli nie dostane tych A-daty?

Niedawno widziałem na allegro, sprawdź czy jeszcze są. Jak nigdzie nie znajdziesz, to możesz wziąć GR PRO900 1GB lub Patriot 800MHz LLk, na znak.pl są.

na komputroniku tez :stuck_out_tongue: wiec z goodramami nie ma sprawy

http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2/GoodRAM/PRO/GoodRam_DDR2_1GB_900MHz_PRO/pelny,id,45423,s,1/

a te 900 beda pasowaly pod plytke bo pisze ze plytka obsluguje 800 mhz

a na jaką platformę te pamięci ?? amd czy intel ??

Złączono Posta : 24.09.2007 (Pon) 20:55

czyli amd

Będą pasowały. Pobawisz się troszeczkę z dzielnikiem i timingami i otrzymasz wspaniały efekt…

będą w razie czego pokręcisz ht ferquency :wink: zdecydowanie lepszym wyborem będą pamięci z cl4 (chyba że wyregulujesz te goodramy na cl4) na cl5 wydajność pamięci spada.

tzn co masz na mysli bo to bylby moj pierwszy overclocking wiec jestem troche zielony w tym :oops:

Złóż zestaw, poszukaj tematów o oc i w razie problemów załóż kolejny temat :slight_smile:

no juz podalem jaki zestaw bedzie czyli jednak te goodramy bo raczej tych adat nie dam rady skolowac ;/

I dobrze bo goodramy lepsze i w dobrej cenie.

czyli dziekuje wam wszystkim bardzo za pomoc teraz tylko czekam na kaske i budowa komputerka juppi :smiley:

A-daty Vitesta EE 800MHz CL4 i GR PRO900 są na bardzo wyrównanym poziomie. Plusem dla A-data jest CL4, a dla GR gwarantowane microny.

Np ale goodram ma cl5 przy 900mhz…

Wiem. Nie piszę tego po to, żeby wzbudzić jakąś kłótnię na forum. Po prostu chcę podkreślić, że te A-daty są równie dobre, jak GR PRO900.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239450

Post #23. :stuck_out_tongue: