Jesienna wyprzedaż na Steam
Byłem szybszy
Rayman Legends za darmo w Epic Games store https://www.epicgames.com/store/pl/product/rayman-legends/home
Ja mam jeszcze legendę z UPlay, ale nie pamiętam danych do konta.
skorzystałem, spoko opcja
Cyber Monday na GOG a tam ponad 2000 pozycji w niezłych przecenach!
M.in:
- Wiedźmin 3 GOTY - 44,89 zł
- Diablo + Hellfire - 29,49 zł
- Heroes 3 - 9,99 zł
- Hollow Knight - 27,59 zł
- Jazz Jackrabbit 2 Collection - 3,49 zł
- Grim Dawn - 24,89 zł
- Disco Elysium - 114,29 zł
Fallout 1 i 2 dalej bez spolszczenia, meh…
Zombie Driver HD za darmo - trzeba się pospieszyć, bo oferta kończy się dzisiaj (5.12)
Jeszcze taki drobiażdżek - The Deed (Indiegala - można dodać do swojej biblioteki na ichnim serwisie albo pobrać wersję DRM-free). Opinie ma niezłe, więc w razie decyzji na “tak” warto się pospieszyć (nie wiem ile potrwa promo).
Z darmowych rzeczy na Indiegala polecam też Die Young: Prologue.
Za darmo Battle Breakers (taktyczne RPG, Epic Games Store).
Xbox Game Pass Ultimate za 1 PLN na 3 mce.
Jak odbierzecie W2 to wejdźcie w rozwijaną opcję “Więcej”->“Klucze” a przygarniecie jeszcze kod GOGa na Wasteland 1
Może kogoś zainteresuje eFootball PES 2020 LITE za darmo na Steam?
Albo takie rozdawnictwo 10 gier dla Nintendo Switch (wystarczy przytulić darmowe Coloring Book z Nintendo eShop?
**The Wolf Among Us oraz The Escapists za DARMO w Epic Store!
Dodatkowo z racji The Game Awards, zniżki na w/w platformie na wiele tytułów. Po szczegóły odsyłam tu.
Póki co nie wiadomo, jakie tytuły Epic Games Store chce wręczyć graczom w prezencie. Darmowych gier mamy spodziewać się jednak od 19 grudnia. Najprawdopodobniej po jednej z 12 bezpłatnych produkcji będzie można odebrać każdego kolejnego dnia miesiąca.
Ciekawe czy @Xyrcon napisała tylko na gry.wp.pl
(…)?
Z ciekawości - instalki to też własność WP?
Nie, ale na dp.do nie znalazłem nic o prawdopodobnej akcji z 12 grami za free.
Ten artykuł na instalkach nie jest Ani Rymszy tylko jakiejś innej Anki
Racja.
btw. jakby ktoś chciał przytulić darmówkę na Steam to Draw Slasher czeka (do 20.12 lub wyczerpania zapasów).