Bierz, 3-ego marca wychodzi pierwszy, płatny dodatek do gry, więc gra pewnie będzie w swojej cenie, tj. 249zł. Okazję masz zakupić.
Mnie gra niestety wciągneła. Wczoraj skończyłem główną fabułę gry, teraz poboczne rzeczy zostały i cała reszta. Gra tak szybko nie znudzi się.
Też mam z tym mały problem. Czasami dołączy jakiś gracz, ale często jest tak, że sam grę przechodzę.
Do 2-go marca Black Desert na Steam za DARMO!
Im szybciej przypiszecie grę do biblioteki, to ta zostanie u was po tym czasie za darmo
To nie jest czasami ten “wielki” MMO, o którym było kilka lat temu głośno, jak pokazali pierwsze screeny z gry i trailer?
Divisin do niedzieli też jest darmowy, jeśli ktoś chce przetestować, czy warto wydać 12 zł
The Division 2 za 5,99zł. To może być chwilowa taka promocja. Szaleje Ubisoft ostatnio z promocją tej gry.
daj linka, bo ja widzę 119
Aktualizację dokleili. Promocja zakończona. Tylko przez kilka godzin w takiej cenie była gra.
@lordjahu chętny do gry? Od kilku dni nie mogę dołączyć do misji “Stacja metra Kenly”, gdyż żaden agent nie chce dołączyć do misji.
Jasne
szukaj lordjahuPL
Kiedy im braknie kasy? Mam już chyba ze 30 gier za darmo od epic chyba ze dwie nawet grałem
Tym razem poniosło Epic. 3 gry za darmo. Ale co z tego, jak większość gier to gniot. Rzadko AAA udostępniają.
Goat of Duty za darmo na Steam:
Darmowy weekend z Assassin’s Creed Odyssey:
Od 19-ego marca, do 22-ego marca dla wszystkich platform.
Dobra okazja do sprawdzenia gry przed zakupem.
“Patrz_Psy” drugi raz już za darmo. Chętnie drugą część bym przygarnął.
Tomb Raider (2013) i LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS (2014) za DARMO na Steam!
World of Tanks - 2 tygodnie konta Premium za Darmo!
Child of Light i Rabbids Goding za darmo ze sklepu Ubisoft!