Fortnite mimo spadku zainteresowania dalej przynosi potężne pieniądze.
Darmowe Horse Lords do CK 2 za free na steam.
No i jednak Cywilizacja.
Dzień po wydaniu GTA V, było już wiadome, że to Cywilizacja a nie Wiedźmin.
Chrzanić GTA V, teraz to dopiero będzie grane!
Majnowezować, majonezem bez jajek.
Masa obniżek, ponad 3000 gier w przecenie, nawet do 95% no i Metro Exodus bez DRM na GOG’u !
O Szlag. Nie wiedziałem, że Metro Exodus wylądowało na GOG. Teraz mam dylemat czy kupić na Steam dla pełnej kolekcji, czy kupić na GOG DRM Free.
Przecież i tak wszystkie gry widzisz przez klienta GOG to nad czym tu myśleć? Daj zarobić naszym
Na razie nie mam nowego Metra w budżecie, bo kupowałem co innego. Zobaczę co będzie po wypłacie i się ewentualnie zastanowię. Raczej celuję w GOLD.
Teraz tyle tych gier rozdają za darmo, że życia brakuje nawet na ich przetestowanie, a gdzie tu myśleć o kupowaniu jeszcze
Sukcesywnie ostatnio ogrywam tytuły, które mam na kupce wstydu, jednocześnie grając trochę w nowości. Czekam na Dooma Eternal w jakiejś lepszej cenie - tak poniżej 100 zł. Staram się omijać już tasiemce, bo więcej się męczę niż mam z tego przyjemności - AC Odyssey na razie rzuciłem w kąt, bo mam dość.
Właśnie dostałem powiadomienie, że sześć gier z mojej Whishlisty na GOG jest w promocji…
Ale doom eternal wcale aż tak bardzo sie nie różni od starszej części więc to trochę podchodzi pod tasiemca
Przez tasiemca miałem na myśli rozwleczone gry typu sandboxy jak ostatnie Assassyny. Doom to jednak gra pełna akcji, gdzie tylko czasem dynamika jest mniejsza.
Znacie przecieki, jaką dziś Epic grę rzuci za darmo?
Borderlands: The Handsome Collection
Tylko taki, może już gdzieś wiedzą co będzie na 11, 18, 25 czerwca i 2 lipca…, możliwe że ktoś to wyczytał z JS jak pisał @Domker.
Zepsułeś.