[PC] Kupujemy tanio i dostajemy za darmo gry

A no tak. Jest jeszcze widok z kabiny :rofl:

Może te auta tak właśnie jeżdżą… w końcu radziecka myśl techniczna :rofl:

Działa crossplay ze Steamem?

Nie wiem, nie sprawdzałem. Nawet nie wiem jak to zrobić.

Jakie są opcje w Multi? Bo w Steamowej wersji od razu wchodzi lobby ale wygląda na takie które zawiera tylko znajomych ze Steama… Czyli modyfikowana gra stricte pod tą platformę. BTW polecam przede wszystkim grę na multi, bo samemu szybko się nudzi taplanie w błocie :wink: We 3 to już nawet się można podzielić kto bierze wóz z HDSem, kto cysternę a kto naczepę na długie kłody, żeby współpracować :slight_smile: Oczywiście gra tylko w trybie Hardcore jak trzeba wyciągać jakąś inną ciężarówkę w razie wywrotki naszej :wink:

Dopiero kiedy chcesz zagrać w multi, to wyskakuje okienko na wpisanie klucza :slight_smile:

Cave Story+ w Epiku.

Cave Story polecam - atmosferyczna, przyjemna i trochę wymagająca gierka.

Polski, cyberpunkowy Seven za darmo na Humble.

1 polubienie

Chyba już po promocji. Wywala błąd 404 po chwili (Seven).

Wiem że mało co przyćmi premierę Cyberpunka 2077, ale warto dodać do bliblioteki, póki gorące :wink:

W Epicu do zgarnięcia świetne RPG’i - pierwsze Pillars of Eternity oraz Tyrrany.

1 polubienie

Ten blask taki średni bym powiedział jak na razie :wink:
Pillarsy mam ograne, ale Tyrrany miałem kiedyś kupić i zapomniałem, to teraz za darmoszkę zgarnę.

Tu będzie zabawnie:

https://www.epicgames.com/store/pl/news/the-holiday-sale-returns-on-december-17-plus-15-free-games

1 polubienie

Przez 15 dni, każdego dnia, jedna, darmowa gra do odebrania, w ciągu 24h. Epic szaleje. Zapewne jakieś indie g*wna.

Pewnie tak ale ostatnimi czasy to epic daje lepsze gry niż humble… ludzie ostro robią refundy i stopują abonament na promki… bo sie nie opłaca

2 polubienia

Starlink za darmo!

1 polubienie

Ubisoft Twitter

Codziennie będzie coś nowego, najpierw było DLC do ACV, teraz Starlink…

Ciekawe co przygotuje EPIC (oprócz standardowego indie) :thinking:

Doom Zero za darmo na platformie Bethesdy.