PES 6 (PC) - pytanie o zmianę poziomu trudności

Witam

Dzięki Waszej pomocy od jakiegoś czasu całkiem miło pogrywam sobie w PES’a 6 :slight_smile:

Dość kunktatorsko jednak ustawiłem w “karierze” jakieś przeciętne poziomy trudności i teraz, po bodajże 2 sezonach stwierdzam, że kolejne meczyki są zbyt łatwe więc teraz trochę żałuję iż nie ustawiłem wyżego poziomu…

Dlatego moje pytanie brzmi: czy w czasie trwania kariery można jakimś sposobem zmienić poziom trudności rozgrywki oraz “poziom transferów” na inny? Powiedzcie, że nie trzeba zaczynać od początku… :frowning:

Trzeba! !!

Niestety trzeba zacząć od początku.

Aj wy to się znacie… Poziom trudności meczów można zmienić po każdym sezonie, a z transferami to już nie kojarzę. Pozostaje samemu sprawdzić :wink:

Właśnie tak mi się wydawało, że podczas ustawień kariery była adnotacja, że można zmienić ten element (dokładnie nie doczytałem :oops: ) więc zdziwiłem się gdy póxniej w czasie sezonu to pole miałem nieaktywne.

Jeśli jest tak jak mówisz, będzie jedwabiście :smiley:

Dociągnę bieżący sezon i wio na najwyższy poziom :lol:

Dziękuję za info

:slight_smile:

Na najwyższy jednak nie radzę, przedostatni będzie dobry, szczególnie, że długo nie grasz. Chociaż ja osobiście zastanawiam się czy na najtrudniejszy nie przejść… Radzę zagrać jeden meczyk na tym poziomie i sprawdzić swoje umiejętności.

Przetestowałem i najoptymalniejszym poziomem jest… coś powiędzy środkowym a przedostatnim :wink:

Zmieniłem też “transferowanie” na poziom by mnie nie kusiło kupować zbyt łatwo dobrych piłkarzy :slight_smile:

PS: Chyba pierwsza gra od ponad roku do której przysiadłem nieco dłużej niż 1h/tydzień :lol: