[PHP, HTML] Skrypt do katalogu stron


(Cycleteam) #1

Witam poszukuje skryptu dokatalogu stron, znalazlem jeden kt贸y dziala bez bazy ale nie ma jego administracji takze sie nei nadaje. Ma ktos moze takis krypcik zeby bylo mozna w niego wpisac style strony ?? Jak jest w php to jeszcze bym prosil zeby mi ktos pomogl instalowac jak cos mi nie wyjdzie, moj numerek gg:4888113 . Zgory bardzo dziekuje :slight_smile:


(L337 Crew) #2

kr贸tko: masochizm 8)

takie rzeczy to si臋 pisze na bierz膮co do w艂asnych potrzeb :slight_smile:

Nawet w ksi膮偶kach php s膮 obja艣nienia.

http://www.hotscripts.pl/Za-darmo/katalogi-stron


(Cycleteam) #3

juz mam zaisnatlowany dawno na stronie;] ale dzieki;]