phpBB by Przemo - problem z logowanie do PA


(Nilderan) #1

Witam, zainstalowałem forum phpBB by Przemo na yoyo.pl. (Adresu forum nie podaje żeby nie robić reklamy 8) )Wszystko niby działa ale gdy chce się zalogować do Panelu Administracyjnego wyskakuje mi taki tekst:

a416a5562798e21cmed.jpg

Nie wiem czym to może być spowodowane, szukałem pomocy na różnych forach, ale nie znalazłem nic podobnego. Proszę o pomoc.

PS Sprawdzałem pliki komendą check_files.php i tam jest napisane że wszystkie pliki są ok.

Pozdrawiam.


(Skr3czu) #2

A czy w folderze admin jest plik index.php ?


(Nilderan) #3

Jest plik index.php. Forum działa normalnie, tylko że jak chcę się zalogowąć do PA do ten tekst wyskakuje.


(Skr3czu) #4

Z tego co tu widze to albo czegoś brakuje ,albo złe chmody są ustawione.Podaj mi linka do forum na PW

pozdrawiam


(Nilderan) #5

Nie tylko przy logowaniu do PA wyskakuej ten tekst, również przy normalnym logowaniu, wtedy jednak gdy wezmę wstecz wszystko śmiga...

Czy to wina pliku functions.php ??


(Skr3czu) #6

To weź ściągni phpbb z http://www.przemo.org i zaistaluj jeszcze raz jak będą dalej jakieś błedy to zaistaluj normalne phpbb 2.0 a jak to już nie bedzie działało to zmień serwer


(sebastian003) #7

mialem ten sam problem trzeba wszystkie pkiki na dac mu chmody 777 bedzie dzialalo


(Nilderan) #8

Przeinstalowałem forum, problem nie znikł, zmieniłem chmody wszystkim plikom na 777 ale dalej to samo :(.


(Skr3czu) #9

Jedyne chyba co możesz zrobić to zmiana serwera:

np.:

:arrow: http://www.boo.pl

:arrow: http://www.webd.pl

Tutaj podałem kilka tanich serwerów które są dobre na poczatek na forum

Pozdrawiam


(Mcfly) #10

boże, chcesz to napisz mi na gg (5828088) to ci zainstaluje skonfiguruje dodam skórki itp. :slight_smile:


(Nilderan) #11

Już sobie poradziłem :slight_smile: Dzięki za porady :slight_smile:

Pozdrawiam.