[phpbb] Oznaczenie


(Wolin) #1

Witam

Mam taki mały, ale dręczący problem z forum phpbb.

Chodzi o to, że tak jak jest tutaj:

Forum dobreprogramy.pl Strona Główna -> Webmastering

To u mnie jest:

hmm9zo.jpg

Dokładniej chodzi o ten znaczek t' chciałbym go zmienić na obojętnie jaki np. tak jak tutaj -.


(lazikar) #2

Szukaj tego w \language\lang_polish\lang_main.php


(Wolin) #3

Niestety, ale nie znajduje tego w tym pliku.


(lazikar) #4

Mozesz podać linka do tego forum. :smiley:

Musisz to mieć w langach.


(Wolin) #5

:arrow: http://phpbb2.pl/forum/viewtopic.php?p=24141

Jednak w tych plikach również tam tego nie ma :expressionless:


(system) #6

powiedz mi jaki masz styl ? subSilver ?

jesli w subSilver to szukaj w

viewtopic_body.tpl

i viewforum_body.tpl..

Złączono Posta : 03.08.2005 (Sro) 14:48

dobra mam kod gdzie znajduje sie to

   {L_INDEX} 

	  -> {FORUM_NAME}[/code]

i Ty zamiast tej strzałki masz t'

to przykład z pliku viewtopic_body.tpl

wiec sobie popraw na co chcesz :wink: