Po zainstalowaniu Avast home brak mozliwosci aktualizacji


(Robcich) #1

Mam zainstalowany avast home, jest wszystko ok ale.... nie moge polaczyc sie z serwerem aby pobrac aktualizacje, wszystko juz robilem i dalej nie moge. podobnie jest z innymi programami jak GG czy Ccleaner. brak polaczenia z serwerem. mysle ze vista ma jakies blokady ktirych nie moge rozgrysc. ktos wie o co chodzi??


(Asterisk) #2

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na

konkretny. Inaczej temat poleci do śmietnika.


(bober370) #3

a np. gadu-gadu działa??


(Danielm86) #4

wyłącz w Avacie moduł Ochrona WWW. Teraz powinno działac


(Robcich) #5

witam, gadu gadu mi tez nie dziala

-- Dodane 19.03.2009 (Cz) 15:31 --

wylaczylem ochrone WWW i jest ok, tylko teraz nie moge sie polaczyc z serwerem do aktualizacji bazy wirusow, GG mi tez sie z serwer nie laczy!! oszaleje zaraz, moze blad serwera, nie wiem


(bober370) #6

a po wybraniu opcji w avaście "zatrzymaj ochrone dostępową" internet wraca??


(Robcich) #7

bober370 ,

w avascie tylko zatrzymalem oslone WWW i nic wiecej nie robilem. Mam internet tylko ze mam teraz ogolny problem ze wszystkim bo nie moge sie polaczyc z serwerem, nie moge pobrac aktualizacji, nie mogie sie zalogowac na GG itd. nie wiem co jest. ale internet jest


(Hubert Knight) #8

Nie mam avasta, więc nie wiem. Ale może sobie w nim porób wyjątki, żeby Ci programów nie blokował. Nie chce nic sugerować, więc proszę na mnie nie najerzdżać, ale może zmiana antywirusa??


(Robcich) #9

huuuubert ,

zmienilem antywira i ciagle to samo, wszystkie wyjatki mam porobione i nic. wiec nie wiem co zrobic juz


(Danielm86) #10

Wyłącz Osłonę sieciowa


(Robcich) #11

master_zonk6 ,

wylaczylem, nic nie daje


(Frog) #12

Robert0531 , na forum używamy polskich znaków (ż, ź, ć, ą, ś itp.). Korzystając z przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif