Witam. nagle przerwało mi połączenie z sieci wifi. próbuję sie wiec polaczyc ponownie, jednak teraz w ogole nie znajduje mi tej sieci. probowalem resetowac modem i router nic nie pomaga. dodam ze na 2 innych komputerach wszystko jest ok. laptop jest w zasięgu na 100% gdyz wczesniej mialem zasieg na 5 kresek. probowalem opcji napraw, jednak nie pomaga.
witam, bardzo proszę o pomoc, mam acera aspire 5336. dzisiaj panowie podłączyli internet do pc-ta, na laptopie miał być bezprzewodowy, ale niestety nici z tego bo jak się okazało brak sterowników wifi (i jeszcze kilku innych). problemem okazał się być windows xp do którego nie umieli tych sterowników znaleźć w sieci (bądź znalezione nie pasowały). jestem załamana, internet w pcie nic mi nie daje bo korzysta z niego inna osoba a laptop jest mój jeśli ktoś może mi pomóc będę dozgodnnie wdzięczna, niestety sama sobie z tym nie poradzę (wstyd przyznać ale zielona w tym jestem, nie wiem co instalować jak i gdzie) i nie mam też za bardzo kogo poprosić żeby to dla mnie zrobił
– Dodane 03.10.2011 (Pn) 16:35 –
może ktoś jednak pomoże? dodam jeszcze że póki co mam jeszcze stare połączenie na laptopie (stałe łącze) więc może można jakoś automatycznie wyszukać te sterowniki w internecie
Prawym przyciskiem na ikonie “mój komputer”,właściwości, menadżer urządzeń i podaj jakich sterowników brakuje (będzie wykrzyknik lub znak zapytania) i właściwości