Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

Nie dam screena bo sie skapniecie.Gwiazdek jest troche kolo opisu :smiley:

możesz w paincie wyciąć, żeby tylko guzik był widoczny. łatwiej znaleźć jak wie sie czego szukac

Już chyba po ptokach. Znalazłem, jeden, ale niestety nie byłożadnego formularza ani nic.

Czy teraz od razu jest 500 licencji czy one są dodawane co jakiś czas ?

O to chodzi, żebyś sam szukał :stuck_out_tongue:

mam go!

“Szukajcie a znajdziecie”

super konkurs

szkoda że nie działa ;/

przycisk znaleziony, dziesięć minut klikania w niego, kopiowania linka odświeżania i kupa…

a można szukać tylko w liście alfabetycznej zamiast otwierać dla każdego programu pełną szczególową stronkę… czy to jest na konkretnej …

no i wygrałem :smiley: 3 licencję :smiley: szybki byłem :D:D

szukajcie szukajcie :smiley: jeszcze sporo licencji :wink:

Odświerzam strone no i nic Już chba kliknołem ze 100 razy.

U mnie to samo program znaleziony, ale z 3-ech przeglądarek nie mogę przejsc do formularza ;/

ejjj mam program i nie działa klikam i wchodzi mi na http://polowanie.dobreprogramy.pl/Default.aspx :evil:

IE i Firefox to samo !!

A można tylko jedną :stuck_out_tongue_winking_eye:

do ***** z takim konkursem jak mi sie ta ********* strona z formularzem nie che otworzyć.

boczi

piotrekplay licencje na kilka programów wygrałeś czy 3 na 1 progs?

Mi po kliknięciu w grafikę “upoluj licencję na ten program” nie pojawia się formularz, tylko przenosi do strony konkursowej.

Coś redakcja ma problemy

do /cenzura/ z takim konkursem jak mi sie ta pierdolona strona z formularzem nie che otworzyć.

Do wszystkich którzy znaleźli program ale nie otwiera im się formularz. Prosimy o odświeżenie strony i kliknięcie jeszcze raz. Licencji jest jeszcze dość :wink: Przycisk działał tylko z poziomu opisu programu, a nie z poziomu opisu programu wraz z komentarzami - teraz działa już z obu tych miejsc.

Bo odświeżanie nic nie da, to musi być bezpośrednie przekierowanie ze strony DP.

Niech Administracja coś z tym zrobi bo robi się niesmacznie :evil: