Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

I tak przez to poszło sie marnowac 200 licencji ehhh… :? Bo jak każdy zacząło klikac tooo

A może ci co wygrali maja Neostradę :mrgreen:

ja tez upolowalem ale mialem problem z przejsciem do formularza to znaczy przenosilo mnie na strone http://polowanie.dobreprogramy.pl , dopiero ze strony z komentarzami zadzialalo

:?:

Jest jeszcze ponad 320 licencji wszystko już działa jak należy :stuck_out_tongue:

Nie jestem pewien czy 2 razy maila wpisałem… :? Jak wpisałbym raz to by wysłało :?:

chodziło mi, że wygrałem jako trzeci nie oszukuję chcę dostać tą licencję :wink:

A jednak są te licencje. Działa u mnie przez komentarze jak coś.

A może gdyby wszystko działało to licencji by już brakło? Nie wchodzę przez żadne proxy, sprawdzałem na 3 przeglądarkach i będąc na stronie programu za nic nie dało się wejść w formularz. Zadziałało dopiero wtedy gdy klikłem z poziomu komentarzy. Zresztą nie tylko u mnie był ten problem, więc naprawde uwierz, że jednak jakiś błąd był.

ja wygrałem jako chyba 50-ty :smiley:

Jak wszyscy klikali w przycisk po 10 razy to sie nie dziw bocz jak nie wyskakiwał formulaz

dopiero po wysłaniu formularza znika jedna licencja :wink:

Jeeeeeeeeeeeeeesttttttttt

zoders nie wiem jaki to ma związek :roll:

Poza tym już powinno być wszystko OK, przeładujcie strony, wyczyśćcie cache.

Na jaki okres jest licencja ???

Ja już wysłałem i jest ok

udało się :stuck_out_tongue: potem sobie zobacze ile ta licencja by mnie kosztowała :slight_smile:

no to do kitu… powinien być widoczny już w kategori…

:wink: no jak tu przejrzeć 1500 programów :wink:

Ej a będą inne programy :?:

Dziś jest tylko jeden :?:

Program ten kosztuje 124zł