maruder_best
gdzie ja napisałem ze sie boje ??
ps.
Ty tez piszesz zawsze na temat ,bo o to w tym wszystkim chodzi
maruder_best
gdzie ja napisałem ze sie boje ??
ps.
Ty tez piszesz zawsze na temat ,bo o to w tym wszystkim chodzi
już jutro
Ja podejrzewam, że to polowanie będzie polegać albo na wyłapywaniu i usuwaniu niegrzecznych userów albo na konkursie tj. musimy odświeżać forum bo raz na ruski czas pojawi się jakaś układanka.
Kto zdobędzie wszystkie elementy tej “układanki” otrzymuje nagrody
Cytując opis z GG jednej osoby z załogi DP:
Czyli wiemy już więcej niż mniej
ale kiedy się to zacznie ? o której godzinie ?
Tweener , zobaczymy jutro
miejmy nadzieję
Poczekajcie cierpliwie
Gutek2222 , czekamy, czekamy
Już mało zostało
Mam tylko małe pytanko co do tego:
Czy polowanie zacznie się o 00:00, czy dopiero jutro o określonej godzinie ?
kaczor0 jakbyś mi w myślach czytał. O to samo chcialem pisać. Ja sobie poczekam do 00:00 i zobaczę.
A ja wiem co pewnie będzie, będzie jakiś konkurs to na pewno, nie wiem jaki dokładnie, ale mogę przypuszczać, że z vortelem, lub forum.
Jak zwykle będą nagrody ja odpowiem dobrze, ale znowu nic nie wygram!
Zawsze tek jest.
Na każdej stronie. Nawet na pclab.pl, jak były konkursy dobrze odpowiadałem i zawsze biorę udział a nic nie wygrywam. Nie mam albo szczęścia, albo ten cały konkursy w necie to wielkie ściemy lub jak na vortalu był, to tak jak na pisałem, dobrze odpowiedziałem a nagrody dostali tylko ci co się najwięcej udzielają na forum.
Złączono Posta : 06.06.2007 (Sro) 21:00
że chce ci się, jutro nie zdarzysz?
Jutro o określonej godzinie
Złączono Posta : 06.06.2007 (Sro) 22:05
To rzeczywiście jest argument. Skoro Ty nic nie wygrałeś, to znaczy, że konkursy to wielkie ściemy… Dla Twojej wiadomości. Swojego czasu z uporem maniaka brałem udział we wszelakich konkursach w necie. Nigdy nic nie wygrałem. Czyli mnie też możesz dołożyć jako dowód na “fikcyjność” konkursów.
Fajne
A tak IMO ciekawość mnie zżera jak nigdy.
Skąd redakcja ma wiedziec kto się udziela na forum jak podajesz tylko maila i ewentualnie imie i nazwisko ??
Własnie z tego mejla
Ja liczę jednak na uczciwość konkursów
Tiaaa sposród tysięcy zgłoszeń wysłanych na konkurs redakcja siedzi i wyszukuje tych co pisza na forum :o
Bredzisz :!: :!: :!:
To jakim cudem wartościowe programy w poprzednich konkursach zgarniały osoby co pierwszy raz zajrzały na vortal ???
Mógł by być jakiś fajny konkurs
I oczywiście mógł bym wygrać
Powiem wam szczerze że nawet z jakiś głupich naklejek bym się cieszył.