Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

maruder_best

gdzie ja napisałem ze sie boje ??

ps.

Ty tez piszesz zawsze na temat ,bo o to w tym wszystkim chodzi :stuck_out_tongue:

już jutro :slight_smile:

Ja podejrzewam, że to polowanie będzie polegać albo na wyłapywaniu i usuwaniu niegrzecznych userów albo na konkursie tj. musimy odświeżać forum bo raz na ruski czas pojawi się jakaś układanka.

Kto zdobędzie wszystkie elementy tej “układanki” otrzymuje nagrody :wink:

Z tym klikaniem w oczka to chodziło o te gadżety.

Chciałbym mieć ten kubek z kolorowym logo.

Cytując opis z GG jednej osoby z załogi DP:

Czyli wiemy już więcej niż mniej :smiley:

ale kiedy się to zacznie ? o której godzinie ?

Tweener , zobaczymy jutro :slight_smile:

miejmy nadzieję :slight_smile:

Poczekajcie cierpliwie :slight_smile:

Gutek2222 , czekamy, czekamy :wink:

Już mało zostało :stuck_out_tongue:

Mam tylko małe pytanko co do tego:

Czy polowanie zacznie się o 00:00, czy dopiero jutro o określonej godzinie :stuck_out_tongue: ?

kaczor0 jakbyś mi w myślach czytał. :stuck_out_tongue: O to samo chcialem pisać. :stuck_out_tongue: Ja sobie poczekam do 00:00 i zobaczę. :smiley:

A ja wiem co pewnie będzie, będzie jakiś konkurs to na pewno, nie wiem jaki dokładnie, ale mogę przypuszczać, że z vortelem, lub forum.

Jak zwykle będą nagrody ja odpowiem dobrze, ale znowu nic nie wygram!

Zawsze tek jest.

Na każdej stronie. Nawet na pclab.pl, jak były konkursy dobrze odpowiadałem i zawsze biorę udział a nic nie wygrywam. Nie mam albo szczęścia, albo ten cały konkursy w necie to wielkie ściemy lub jak na vortalu był, to tak jak na pisałem, dobrze odpowiedziałem a nagrody dostali tylko ci co się najwięcej udzielają na forum.

Złączono Posta : 06.06.2007 (Sro) 21:00

że chce ci się, jutro nie zdarzysz?

Jutro o określonej godzinie :slight_smile:

Złączono Posta : 06.06.2007 (Sro) 22:05

To rzeczywiście jest argument. Skoro Ty nic nie wygrałeś, to znaczy, że konkursy to wielkie ściemy… Dla Twojej wiadomości. Swojego czasu z uporem maniaka brałem udział we wszelakich konkursach w necie. Nigdy nic nie wygrałem. Czyli mnie też możesz dołożyć jako dowód na “fikcyjność” konkursów.

Fajne :smiley:

A tak IMO ciekawość mnie zżera jak nigdy.

Skąd redakcja ma wiedziec kto się udziela na forum jak podajesz tylko maila i ewentualnie imie i nazwisko ??

Własnie z tego mejla :smiley:

Ja liczę jednak na uczciwość konkursów :wink:

Tiaaa sposród tysięcy zgłoszeń wysłanych na konkurs redakcja siedzi i wyszukuje tych co pisza na forum :o

Bredzisz :!: :!: :!:

To jakim cudem wartościowe programy w poprzednich konkursach zgarniały osoby co pierwszy raz zajrzały na vortal ???

Mógł by być jakiś fajny konkurs :slight_smile:

I oczywiście mógł bym wygrać :stuck_out_tongue:

Powiem wam szczerze że nawet z jakiś głupich naklejek bym się cieszył.