A może skoro wielkie łapanie, to łapią tych co są nie legalni, na forum, są chamscy nie przestrzegają regulaminu i na komedne.
moim skromnym zdaniem :d bedzie polowanie na gadżety naszego wspaniałego vortalu ja zgarnę wszystkie 8)
Przestańcie z tymi domysłami,pewnie będzie niebawem po południu.
Dokładnie o 18:00
odliczanie … dopiero o 18:00 ;/
Ja moge mieć juz zakończenie :x
to teraz już wiem przynajmniej o której powinienem był wrócić dziś do domu z grilla…
mam tylko nadzieje, że wytrzymają wam łącza i serwery
Pora jest trochę nie fair play, bo o tej godzinie nie każdy może być w domu a co za tym idzie przy kompie i na vortalu…
dokładnie administracja sama na siebie sprowadza Atak typu DDOS :]
A o której godzinie każdy może być w domu???
No zauważ że dziś jest święto i część ludzi wyjeżdża do rodziny itp kożysta z wolnego i jedzie…
A odpowiedź na twoje pytanie to: Późnym wieczorem
o 18:00 mnie nie będzie,szkoda…
podejrzewam że serwer nie wytrzyma bo teraz muli jak nie wiem o co dopiero jak tyle ludu wbije :twisted:
dokładnie tak jak wspomniałem wyżej Admini sami sprowadzają sobie atak na siebie DDOS
Nigdy się wszystkim nie dogodzi, poza tym nie ma na razie zasad tego “czegoś”
Więc nie ma co się martwić zawczasu.
Dałeś mi kawałek nadziei że nic ciekawego mnie nie opuści
to to boczi już nas pocieszyłeś
Proszę nie traktować mnie jako opiniotwóczego źródła na tą chwilę, jednak podchodzę do sprawy na razie pragmatycznie
Czuję, że organizatorzy tego tzw. “polowania” mają niezły ubaw patrząc na całą rzeszę ludzi stękających “Nie wytrzymam!”, “Będzie o 12!”, “Nie, o 14!”, “O 18!”, itp. Już dla tego widoku warto było zorganizować coś takiego :roll:
Co ma być to będzie. Odkąd zetknąłem się z dobreprogramy.pl nigdy nie byłem świadkiem jakiejś akcji skierowanej przeciw użytkownikom forum/vortalu, dlatego też uważam, że jakakolwiek “łapanka” wśród użytkowników nie nastąpi
Mnie osobiście to jakoś te konkursy nie kręcą, już ciekawiej by było ujrzeć nową wersję Vortalu lub forum, ale to pewnie będzie z czasem, o ile prace nad tym nie zostały zaniechane
Ani mi nie mow
Nie, ja znów i inni nie mogą.