Polowanie.dobreprogramy.pl O co chodzi?

A może skoro wielkie łapanie, to łapią tych co są nie legalni, na forum, są chamscy nie przestrzegają regulaminu i na komedne.

moim skromnym zdaniem :d bedzie polowanie na gadżety naszego wspaniałego vortalu :slight_smile: ja zgarnę wszystkie 8) :smiley:

Przestańcie z tymi domysłami,pewnie będzie niebawem po południu.

Dokładnie o 18:00 :wink:

odliczanie … dopiero o 18:00 ;/

Ja moge mieć juz zakończenie :x

to teraz już wiem przynajmniej o której powinienem był wrócić dziś do domu z grilla…

mam tylko nadzieje, że wytrzymają wam łącza i serwery :wink:

Pora jest trochę nie fair play, bo o tej godzinie nie każdy może być w domu a co za tym idzie przy kompie i na vortalu… :frowning:

dokładnie administracja sama na siebie sprowadza Atak typu DDOS :]

A o której godzinie każdy może być w domu???

No zauważ że dziś jest święto i część ludzi wyjeżdża do rodziny itp kożysta z wolnego i jedzie… :frowning:

A odpowiedź na twoje pytanie to: Późnym wieczorem :slight_smile:

o 18:00 mnie nie będzie,szkoda…

podejrzewam że serwer nie wytrzyma bo teraz muli jak nie wiem o co dopiero jak tyle ludu wbije :twisted:

dokładnie tak jak wspomniałem wyżej Admini sami sprowadzają sobie atak na siebie DDOS

Nigdy się wszystkim nie dogodzi, poza tym nie ma na razie zasad tego “czegoś” :slight_smile:

Więc nie ma co się martwić zawczasu.

Dałeś mi kawałek nadziei że nic ciekawego mnie nie opuści :wink:

to to boczi już nas pocieszyłeś :slight_smile:

Proszę nie traktować mnie jako opiniotwóczego źródła na tą chwilę, jednak podchodzę do sprawy na razie pragmatycznie :stuck_out_tongue:

Czuję, że organizatorzy tego tzw. “polowania” mają niezły ubaw patrząc na całą rzeszę ludzi stękających “Nie wytrzymam!”, “Będzie o 12!”, “Nie, o 14!”, “O 18!”, itp. Już dla tego widoku warto było zorganizować coś takiego :roll:

Co ma być to będzie. Odkąd zetknąłem się z dobreprogramy.pl nigdy nie byłem świadkiem jakiejś akcji skierowanej przeciw użytkownikom forum/vortalu, dlatego też uważam, że jakakolwiek “łapanka” wśród użytkowników nie nastąpi :stuck_out_tongue:

Mnie osobiście to jakoś te konkursy nie kręcą, już ciekawiej by było ujrzeć nową wersję Vortalu lub forum, ale to pewnie będzie z czasem, o ile prace nad tym nie zostały zaniechane :wink:

Ani mi nie mow :frowning:

Nie, ja znów i inni nie mogą.