Polskie serwery W:ET


(Piotrekjunior) #1

Czy wy tez macie tak mało polskich serwerów Wolfensteina:ET na The All Seying Eye ??

mwsnap001xf3.png

Pamietam że jeszcze jakiś czas temu miałem mnłóstwo a teraz raptem 7 :?


(Azpr) #2

przynajmniej na jednym masz najnowsze ETpro co sie chwali :smiley:

hmm to przypadek musi byc :wink: bo scena et choc słaba nie upada :wink:


(Morgenowsky) #3

Był już temat o tej grze albo o CSie (albo jeszcze jakieś innej :mrgreen: ).

Podobno yahoo zerwało umowę z tym programem czy coś takiego :lol:

EDIT

Tutaj jest ten temat

:arrow: http://www.forum.dobreprogramy.pl/viewt ... he+all+eye


(Piotrekjunior) #4

Hmmm. Dziś rano dalej mam 7 polskich serwerów :?

I pod spodem mam OLBRZYMIĄ ilośc serwerów bez flagi :? Nigdy wcześniej czegoś takiego niezaobserwowałem :?


(Dawid Tworzy) #5

:shock: :shock: :shock: :shock:

Coś genialnego nigdy nie upadnie, a tak na Twoją odpowiedz to ta scena trzyma się BARDZO dobrze, co świadczą o tym CUP'y i ligi w których walczy coraz więcej klanów...

Takie sprostowanie...


(Błażej) #6

To ja już mam więcej polskich serwerów w wyszukiwarce w grze :slight_smile:

Może w opcjach coś zmieniłeś, i zawężyłeś jakieś kryteria wyszukiwania.


(Azpr) #7

Dix jaby sie trzymała bardzo dobrze to byśmy nie wybierali na co mamy jechac a na co nie...


(Piotrekjunior) #8

TASE dopiero świeżo co zainstalowany !!

Możecie mi pokazać screeny z waszych All Seeing Eye ??

Dzisiaj dalej mam tylko kilka polskich serwerów a miesiąc temu miałem ich conajmniej z 30 :frowning:


(Bohdan B) #9

teraz liczłem , mam 34 serwery ETpro


(Piotrekjunior) #10

To dlaczemu ja mam tylko 7 ?? ?? ??

mwsnap005ls3.th.jpg


(Edgarmks) #11

Ustawiles pewnie coś w filtrach :slight_smile: moze ze ping ma byc do 100 albo ze maja byc mody albo bez :wink: popatrz moze cos znajdziesz :wink:


(Piotrekjunior) #12

W filtrach wszystko ODPTASZKOWANE mam :frowning:


(Edgarmks) #13

Reinstal robiles ?? Nie ? To zrob :wink:


(Piotrekjunior) #14

Zrobiłem któryś z kolei reinstal. Wyczyściłem pliki oraz rejestr. Zainstalowałem od nowa i dalej nie mam ani jednej flagi zy wszystkich serwerach :? Jeszcze niedawno flagi miały ok 300 serwery a teraz już żaden :?