Witam,
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
Ciężko będzie wysłać na maila długi śrubokręt, albo szczypce.
Jaki masz konkretnie z tym problem?
Odpowiedni śrubokręt, lub osoba o drobnych dłoniach.
Właśnie chodzi mi o to, że radiator jest przytwierdzony bardzo mocno. Nie moge go odkręcić ręcznie a taki śrubokręt nie istnieje. Prostym śrubokrętem go nie odkręce bo nie mam na to miejsca.
Istnieje istnieje - jakoś zostało to przykręcone
Jak nie masz narzedzi: spróbuj kombinerkami (szczypcami precyzyjnymi) z boku. Jakbym nie miał narzedzi:
bit z niskim profilem, tutaj bym wziął numer 7, w kombinerki i próbował odkręcać. Jak będzie przeskakiwać, to samymi kombinerkami. Najpierw poluzować wszystkie śruby (nie odkręcać do końca), potem powoli odrkęcać każdą. To samo przykręcając - nigdy jedej do końca, powoli wszystkie, żeby nie było naprężeń. Pokaż jeszcze dokładne zdjęcie od góry radiatora. Powaznie nie ma na przestrzał dziury i dostępu na długi śrubokręt? Może kluczykami były przykręcane?
Nadal nie rozumiem w czym masz problem, przecież tam jest dużo miejsca na dostęp:

Update: chyba załapałem w czym problem - wyciągnij płytę główną z obudowy, to tylko kilka śrubek. Będziesz miał dostęp do śrub.
Dobra ja sobie dam spokoj i chyba oddam do serwisu zeby mi to zrobili. Na poprzednich zdjeciach widac ze sruby sa pod radiatorem, przyjrzyj sie dokladnie. To te zdjecia, ktore robione od dolu.
Dzięki za wszelakie odpowiedzi i pozdrawiam 
W serwisie policzą sobie pewnie ze 50 zł za usługę.
Jasne, jak nie czujesz się mocno to oddaj do serwisu. Ja zwyczajnie nie potrafię zrozumieć w czym jest problem w odkręceniu, przecież masz dostęp z boku. Jak palcami masz dostęp, to będziesz miał dostęp szczypcami… czy czegoś nie rozumiem?