Nie miał folii, sprawdzałem. Aż taki głupi nie jestem
No ja mam 150Mb/s plus telewizja z Netia Player. Zarówno router jak i dekoder jest Huawei jakiś. A czym się różni tak w ogóle TV np ten a UE43NU7122 a UE43MU6102?
Wydaje mi się, że bardzo dokładnie opisałem czym się różnią.
W telewizorach raczej ani Samsung, ani LG nie mają powodu żeby wprowadzać androida, choć ich systemy są mniej uniwersalne i ogólnie uboższe, to dużo lepiej skrojone pod telewizory, do tego najważniejsza funkcja czyli serwisy wideo, są wspierane w większej ilości na ich systemach niż na androidzie (przynajmniej tak jest w Polsce).
Co do wsparcia to jeśli chodzi jedyną istotna funkcje czyli serwisy z wideo to znajomy na LG z 2013 roku posiada zarówno yt, netflix, showmax, hbo (pewnie jeszcze coś innego też ale te kojarzę, hbo tak jak u wszystkich poza Samsungiem nie działa jeśli mamy wykupioną samodzielna usługę HBO GO, a nie u jakiegoś operatora).
Rozważam któryś z tych trzech telewizorów z promocji w Euro. Opłaca się któryś? Jeśli tak to który:
LG 50UK6300
Philips 50PUS6523/12
Sony KD-49XF7005
Philips ma najpewniej najlepszy kontrast.
Najlepiej jakbyś trochę dołożył - 7303 ma pewniaka 4000:1.
No i ambilight z pewnością na dokładkę.
Jak na święta to miał być TV to nie będzie to zły wybór, ale najlepsze są promocje przed wydaniem nowych modeli.