Pomocy!


(Waclaw194) #1

Jeśli ktoś miał taki problem i go rozwiązał lub nie miał takiego problemu i wie jak rozwiązać to pomocy. mam net24komfort 640/160 transfer powinien być 60 kb/s i był ale ostatni format to zmienił chodzi 4kb/s strony otwierają sie do bani grać nie moge. nie pomógł format kilkakrotny, miałem mks 2005 antivirenkita, i sygate personalfirewall, bitfendera, outpost firewall , i jeszcze pare innych.

JAKIM CUDEM PO FORMACIE DZIEJĄ SIĘ TAKIE RZECZY POMOCY! !!


(system) #2

Ja bym się z tym zwrócił do administratora najpierw.


(lazikar) #3

A czy masz dobrze skonfigurowane połaczenie internetowe. Nie masz przypadkiem danych od admina które musisz wpisać. :?


(Musg) #4

mysle sobie czy nie zostaly jakies elementy po nortonie,ktory był zainstalowany przed formatem?


(Waclaw194) #5

mam mks vira 2005 z aktualną bazą

dane od admina? raczej nie


(system) #6

640 kbitów przez 8 daje 80 kb/s :smiley: :smiley:

powiec jaki masz system. Moze masz Windowsa XP z SP2??

on ponosc do 10kb/s zmniejszał transfer


(Waclaw194) #7

nie nie mam SP2 bo wtedy nie łączyła mi się gra (Call of Duty) a gram w klanie więc nie używam SP2.

co do transferu no to może masz racje ale u mnie wtedy kiedy działało to było koło 66kb/s i u wszystkich co znam z tym łączem tak samo.


(system) #8

heh niewiem czy wiesz ale ja gram we wszytskie gry po necie przy sP2 trzeba tylko ustawic odpowiednio zapore internetowe :wink:


(Waclaw194) #9

odpisz jak

przy okazji zintegrowany SP2 czy zainstaowany tak


(Łasta) #10

Chyba zle cos skonfigurowales, jak skonfigurowac emula to poczytaj na tym forum.

:smiley:


(system) #11

niewidze roznicy miedzy zintegrowanym SP2 ( mowie to o instalacyjnym WIn XP SP2) a "zainstalowanym tak"


(Minio Dp) #12

Stawiam na Admina. Jaki piszesz po tylu formatach to chyba nic innego nie może być :roll:


(Damian) #13

Zapewne źle skonfigurowałeś połączenie.