Coś pokroju Morrowind, Oblivion powienien ruszyć na średnich, Gothic1,2 i na średnich 3, Neverwinter Nights 1 i dwójka na średnich. I oczywiście te starsze…
Witam, niedługo kupie komputer o takich parametrach:
Procesor:AMD x2 2,7
Ram:4gb
Karta Graficzna:Dokładnej nazwy nie pamiętam już Ale jakaś zintegrowana 512 mb
Dysk:500GB
Windows 7
I teraz chciałbym się dowiedzieć jakie gry będą na nim płynnie chodzić(oczywiście z tych troche nowszych).
Zadaj pytanie jak się dowiesz dokładnej specyfikacji.
Procek AMD dwurdzeniowy 2x2,7GHz czy dwa procesory AMD 2,7GHz na jednej płycie? Bo w/w info mi wygląda na dwa procki AMD więc pytam czy te x2 to błąd.
Karta grafiki - przyda się choć nazwa, i czy na pewno ma te 512ram.
I co najważniejsze w jakie gry spodziewasz się grać, nie o tytuł lecz o gatunek pytam.
Pozdrawiam.
Możliwe, że popełniłem błąd, procesor to AMD Athlon64 X2 2,7 GHz, dzisiaj wieczorem zamierzam jechać po komputer, niestety nazwy karty nie mogę się dowiedzieć ponieważ jak na razie nie mogę się skontaktować. Jeśli chodzi o gatunek gier to nie mam ulubionego. Co do tych 512 ram to jestem tego pewien, wspomniał coś o tym, że podkręcił ją właśnie z tych 512 na coś większego, ale ja się niestety nie znam na tym.
To może lepiej napisz jak się przygotujesz? Napisałeś dwa posty i w żadnym nie podałeś tego co trzeba. Niemniej jednak po samym procesorze można wywnioskować, że w żadne wymagające gry nie zagrasz.
Karta to Radeon HD 4600 series
Bardziej postrzelać.
Quake 4 i Doom 3. Może któreś starsze Call of Duty i Medal of Honor (wydane do 2010r).
Cześć.
Ponawiam moje pytania
Trzy pytania:
1.Czy na lapku z podpisu (asus k52jt) pójdzie GTA IV na średnich ? Bo od dawna interesuje mnie mod LCPD:FR, a na wersji konsolowej nie zainstaluję ;/
2.Znacie jakieś wciągające na wiele godzin gry przygodowe na lapa z podpisu ?? Najlepiej, żeby były po polsku (dubbling lub napisy)
3.Takie same jak wyżej, ale lapek stary:
Specyfikacja:
Fujitsu-Siemens Amilo Pi 2530
CPU: Intel C2D T7100
GPU: ATI Mobility Radeon HD 2300 128MB
RAM: 2GB
Tutaj dokładniejsza specyfikacja: http://www.notebookc…530.7648.0.html
Pozdrawiam,
Polski Derp
-
Raczej tak
-
Gothic 1/2/3
-
GTA nie pójdzie, gothic raczej powinien
Poszukuje jakich fajnych gier na taki sprzęt :
Windows 7 64 bit
Intel Xeon X3210
4 gb Ram
NVIDIA GeForce 8800 GTS ( 320 MB )
Hej
Jestem mocno zainteresowany kupnem Borderlands 2 na PCta, ponieważ posiadam wersje na Vitę i gra mi się bardzo spodobała.
Nie jestem pewien jednak czy pójdzie na moim laptopie:
Dell inspiron n5110 z procesorem (Intel® Core i3-2350M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.3GHz -skopiowane) i kartą graficzną GeForce GT 525M.
Czy moglibyście mi powiedzieć czy gra będzie dobrze działać na moim komputerze?
Z góry dziękuję za pomoc :).
Kuba
Powinna działać dość dobrze.
Borderlands 2 ruszy na bardzo szerokiej gamie sprzętu, lecz GT 525M jedynie ją “ruszy”. Zacinki - to właśnie otrzymasz.
i3 to dwurdzeniówka, też nie jest wybitnie, ale nie sprawi problemów. Pod tą gierkę warto mieć przynajmniej grafikę GTX lub Radeon r9.
PS. Wersja na Vitę jest pełnym (pecetowym, więc nie dedykowanym Vicie) portem Borderlands z okrojonym sterowaniem. Pecetowa wersja jest pod względem sterowania zdecydowanie lepsza.
https://www.youtube.com/watch?v=cNs-FF7PWwU
B2 na wysokich chodzi średnio, co widać, ale gdy dla GT525M obniżysz detale do średnich i dasz rozdzielczość 720p to pewnie będzie chodzić przyzwoicie. Dość dobrze zoptymalizowali grę.
Podaj CPU, GPU i pamięć tego Della z Windows XP.
Witam, mam pytanie na jakim laptopie Wiedzmin 3 chodził by na ultra? Firma jest nie ważna rozmiar matrycy pomiędzy 15 a 17 (lecz szczerze 17 byłaby lepsza) nie musi być z systemem operacyjnym
z góry dziękuje za odpowiedź
Cześć.
Mój drugi lapek z podpisu - HP. Na jakich ustawieniach poszedł by płynnie Euro Truck Simulator 2 z modem na poprawę fizyki jazdy + dodatkiem Going East! ?
Pozdrawiam,