Witam mam pytanie czy GTA V będzie działał mi na średniej/wysokiej konfiguracji grafiki dodam że gry typu Dying Light i Assassins Creed Unity działają mi na ultra/wysokiej grafice w 30/40 fps.
Mam taki problem mam procesor intel core i3 2.3 Ghrz, karta grafiki GeForce 520 GT m, pamięć ram 8 GB (laptop) i teraz nie wiem czy mi ta gra pójdzie no niby słaby mam trochę procesor i kartę graficzną mi wystarczy tylko 20 Fps no bo nie wiem jak się ma karta GeForce 9800 GT ( stacjonarny) do karty GeForce Gt m 520(laptop), ale z procesorem to już lepsza sprawa no bo Intel core Quad 2.4 Ghr jest 4 rdzeniowy a intel core i3 2 rdzeniowy, a 4 wątkowy nie wiem jak te wątki mają się w grach ?
Rekomendowane: Intel Core i5-3470 3.2 GHz/AMD X8 FX-8350 4.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB Geforce GTX 660 GT/Radeon HD 7870 lub lepsza, 65 GB HDD, Windows 7(SP1)/8/8.1 64-bit
Będzie cienko może załapiesz się na srednią grafe + z kartą GeForce 9800 GT bo jest podana w wymagniach a z lapkiem to nie wiem.
Pozatym z lapkami mogą być porblemy bo to układy zintegrowane a na niektórych grach pisze coś takiego: Gra nie obsługuje układów zintegrowanych w laptopach czy coś takiego.
Odnoszę się do tego co napisałem tutaj kolega mi pisał że może GTA V odpali mi na srednich.
Zobaczcie te testy http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaostheory/2015/04/gtav/charts4/gtav_high_1920.png na nich jest pokazane że GTX 650 TI daje rade na wysokich w 40 fps przy full HD patrzyłem na testach że mój HD 7770 i ten GTX 650 Ti są podobne ale ten GTX jednak lepszy i czy ten mój radek uciągnie tą grę na High w rozdzielczości 1440x900 w ok 30-35 fps?
Przepraszam jeśli się mylę ale nie znam się na takich sprawach
Witam.chce kupić gta 5 na laptopa ale nie wiem czy będzie działać bo na internecie widzialem dużo problemów z gta 5 a szczególnie pisze że nie działa na karcie nvidi a ja mam karte nvidi.Więc czy bede miał jakies problemy z tą grą bo głownie na laptopach nie dziala