Witam.Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość
Chciałbym się zapytać czy znacie jakieś fajne gry na mój sprzęt oto on:
Procesor:AMD Sempron 1.8GHz
RAM: 1GB
K.Graficzna:NVIDIA GeForce 9500 GT
Lubie gry wyścigowe,strzelanki,rpg. Takie jak cs czy gothic,max payne…Nie lubie strategii 8)
Chciałbym powiedzieć że gry typu assassin creed czy, pes chodzą mi bez problemu ale już taka FIFA 11 nie więc proszę o gry w które będę mógł grać bez problemu.Czekam z nie cierpliwością :lol:
chciałem ostatnio poszuakć nazwy gry na PC, w którą grałem baaardzo dawno temu. Możliwe że było w CD-Action albo w innym pismie jako demko, ale jedyne sceny które pamiętam z gry to to, że:
jest to gra platformowa,
biegasz młodym chłopakiem,
poruszasz się po jaskiniach (chyba),
otacza cię masa czarnych stworów,
sceneria jest dość przyciemniona, mroczna, generaln sama gra była dośc mroczna.
Niestety tylko tyle zdołałem zapamiętać. Jeśli komuś coś się przypomni, choć za dużo nie napisałem, będe wdzięczny.
EDIT: To jest Heart Of Darkness. Dziękuje dla Vifona za pomoc.
Mam zamiar kupić grę Battlefield: Bad Company 2 za 35 zł.
Nie jest to wielki wydatek ale nie wiem czy u mnie pójdzie.
Procesor: AMD Athlon 64 3800+
Ram: 1500 MB Kingston
Grafika: GeForce 220 GT Series
Na pierwszy rzut oka nic na tym sprzęcie nie pójdzie ale ku memu zdumieniu np. Far Cry 2 chodzi na max, podobnie jest z Assassin’s Creed również na max. Spokojnie chodzi też pierwszy Mass Effect na średnich.
Grafika trochę słaba, ale jeżeli nie będziesz ustawiał wysokiej rozdzielczości i nie przesadzisz z jakością grafiki, to myślę że w miarę sensownie sobie pograsz. Gra jest dość dobrze zoptymalizowana.
Mam prośbę dotyczącą gry na Androida pt. “GT Free +” od Gameloft (samochodówka, darmowa). Czy ktoś posiada pliki na karcie SD i mógłby je wrzucić na jakiś serwis np. “MediaFire”? Miałem ją wcześniej zainstalowaną jak i pliki na karcie ale, że bawię się ROM’ ami to niestety sobie skasowałem a teraz nie daje się ich pobrać gdyż dochodzi do ok. 180 MB i się rozłącza.
Mam pytanko i prośbę, czy zna ktoś może jakiś dobry symulator walk w powietrzu?
Nie chodzi Mi o jakieś Ace Combat, chodzi Mi o takie coś bardziej by można było latać i śmigłowcami i samolotami 8) a no i by były jakieś misje przy tym
Witam.Ostatnio wymieniłem mój komputer( w zasadzie na niego czekam) i nęci mnie czy pójdzie mi BF 3 na Ultra lub Hight na dość wysokiej roździelczości i z iloma FPS…Pytam się dlatego że jeszcze moge oddać tydzień po zakupie i nic nie tracić.Mój sprzęt: