Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Szukam osób grających w Battlefield 3 na sprzęcie podobnym do:

Intel Core 2 Duo E7400 2,8GHz

2GB DDR2 800MHz

Radeon HD4730 512MB

Planuję zakup tej gry, ale mam wątpliwości jak ona będzie działać…

Testowałem w wersji beta mapę Operation Metro i działało w miarę dobrze na średnich ustawieniach.

Tylko nie mam pojęcia jak będzie z większymi mapami…

Proszę podawać swoje konfiguracje, poziomy ustawień graficznych i ilość klatek na sekundę.

Istnieje opcja, że dokupię sobie kolejny 1GB RAM.

Siema Czy Guitar hero World tour Mi Pójdzie mam taki komputer:

AMD Athlon 64 processor 3000+ 2.01 Ghz 1.00 GB RAM Karta Graficzna GeForce 210 1 GB??

EDIT: Minecraft Działa normalnie

Witam.Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość :slight_smile:

Chciałbym się zapytać czy znacie jakieś fajne gry na mój sprzęt oto on:

Procesor:AMD Sempron 1.8GHz

RAM: 1GB

K.Graficzna:NVIDIA GeForce 9500 GT

Lubie gry wyścigowe,strzelanki,rpg. Takie jak cs czy gothic,max payne…Nie lubie strategii 8)

Chciałbym powiedzieć że gry typu assassin creed czy, pes chodzą mi bez problemu ale już taka FIFA 11 nie :smiley: więc proszę o gry w które będę mógł grać bez problemu.Czekam z nie cierpliwością :lol:

FIFA 08 - chodziła na GF4 ale na mocniejszej reszcie.

Colin McRae Rally przynajmniej 3.

Witam,

chciałem ostatnio poszuakć nazwy gry na PC, w którą grałem baaardzo dawno temu. Możliwe że było w CD-Action albo w innym pismie jako demko, ale jedyne sceny które pamiętam z gry to to, że:

• jest to gra platformowa,

• biegasz młodym chłopakiem,

• poruszasz się po jaskiniach (chyba),

• otacza cię masa czarnych stworów,

• sceneria jest dość przyciemniona, mroczna, generaln sama gra była dośc mroczna.

Niestety tylko tyle zdołałem zapamiętać. Jeśli komuś coś się przypomni, choć za dużo nie napisałem, będe wdzięczny.

EDIT: To jest Heart Of Darkness. Dziękuje dla Vifona za pomoc. :slight_smile:

rpg-playstation-tytul-nieznany-t482720.html

Dodane 27.03.2012 (Wt) 16:24

rpg-playstation-tytul-nieznany-t482720.html

Poszukuję gry (nazwy nie pamiętam) w której były roboty i do siebie strzelały… Grafika była trójwymiarowa.

A który rok mniej więcej?

Lata temu kiedy miałem Playstation grałem w grę RPG strasznie mi się podobała ale nie pamiętam tytułu.

Widok był z góry jak np. w Diablo 2. można było rozmawiać z NPC w mieście i podnosić poziom.

Kluczową wskazówką jaką pamiętam było to że na początku gry fabuła zaczynała się w mieście nocą i za miastem był cmentarz

trzeba było wejść do krypty gdzie były duchy (obok lub w krypcie) wiem że to mało ale może komuś utkwiło coś takiego w pamięci

jeśli tak prosił bym o tytuły. Rozumiem że jest to pytanie które ma mała szansę na prawidłową odpowiedź ale im więcej tytułów

tym większa szansa na powodzenie. Bohaterem był mężczyzna i sterowało się tylko jedna postacią (przynajmniej na początku)

nie są to gry (sprawdzalem)

CHRONO TRIGGER, SAGA FRONTIER 2, LEGEND OF MANA, LEGEND OF DRAGON, LUNAR 2 ETERNAL BLUE COMPLETE, VAGRANT STORY, JADE COCOON, DRAGON VALOR, VALKYRIE PROFILE, TALES OF DESTINY 2. WILD ARMS 1 oraz 2, Suikoden 2

Mam zamiar kupić grę Battlefield: Bad Company 2 za 35 zł.

Nie jest to wielki wydatek ale nie wiem czy u mnie pójdzie.

Procesor: AMD Athlon 64 3800+

Ram: 1500 MB Kingston

Grafika: GeForce 220 GT Series

Na pierwszy rzut oka nic na tym sprzęcie nie pójdzie ale ku memu zdumieniu np. Far Cry 2 chodzi na max, podobnie jest z Assassin’s Creed również na max. Spokojnie chodzi też pierwszy Mass Effect na średnich.

Gdzieś koło 2004 (tak myślę)

Grafika trochę słaba, ale jeżeli nie będziesz ustawiał wysokiej rozdzielczości i nie przesadzisz z jakością grafiki, to myślę że w miarę sensownie sobie pograsz. Gra jest dość dobrze zoptymalizowana.

Witam.

Mam prośbę dotyczącą gry na Androida pt. “GT Free +” od Gameloft (samochodówka, darmowa). Czy ktoś posiada pliki na karcie SD i mógłby je wrzucić na jakiś serwis np. “MediaFire”? Miałem ją wcześniej zainstalowaną jak i pliki na karcie ale, że bawię się ROM’ ami to niestety sobie skasowałem a teraz nie daje się ich pobrać gdyż dochodzi do ok. 180 MB i się rozłącza.

Siemanko :slight_smile:

Mam pytanko i prośbę, czy zna ktoś może jakiś dobry symulator walk w powietrzu? :slight_smile:

Nie chodzi Mi o jakieś Ace Combat, chodzi Mi o takie coś bardziej :stuck_out_tongue: by można było latać i śmigłowcami i samolotami 8) a no i by były jakieś misje przy tym :smiley:

Dawajcie wszystko co wam przyjdzie na myśl :lol:

Dzięki wszystkim za propozycje :wink:

Witam.Ostatnio wymieniłem mój komputer( w zasadzie na niego czekam) i nęci mnie czy pójdzie mi BF 3 na Ultra lub Hight na dość wysokiej roździelczości i z iloma FPS…Pytam się dlatego że jeszcze moge oddać tydzień po zakupie i nic nie tracić.Mój sprzęt:

MSI Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5

Intel-Core i-5 760 2.80 Ghz

RAM 4 GB

Reszta sprzętu napewno wystarcza(zasilacz itp.)

@Suszoczarny16 - może HAWX 1 i 2?

Lata temu kiedy miałem Playstation grałem w grę RPG strasznie mi się podobała ale nie pamiętam tytułu.

Widok był z góry jak np. w Diablo 2. można było rozmawiać z NPC w mieście i podnosić poziom.

Kluczową wskazówką jaką pamiętam było to że na początku gry fabuła zaczynała się w mieście nocą i za miastem był cmentarz

trzeba było wejść do krypty gdzie były duchy (obok lub w krypcie) wiem że to mało ale może komuś utkwiło coś takiego w pamięci

jeśli tak prosił bym o tytuły. Rozumiem że jest to pytanie które ma mała szansę na prawidłową odpowiedź ale im więcej tytułów

tym większa szansa na powodzenie. Bohaterem był mężczyzna i sterowało się tylko jedna postacią (przynajmniej na początku)

nie są to gry (sprawdzalem)

CHRONO TRIGGER, SAGA FRONTIER 2, LEGEND OF MANA, LEGEND OF DRAGON, LUNAR 2 ETERNAL BLUE COMPLETE, VAGRANT STORY, JADE COCOON, DRAGON VALOR, VALKYRIE PROFILE, TALES OF DESTINY 2. WILD ARMS 1 oraz 2, Suikoden 2

Może któreś z Final Fantasy?

Hym… HAWX? :wink:

Raczej nie, bo tam są tylko samoloty :slight_smile:

To jeszcze inaczej, czy istnieje wgl. jakiś symulator lotu w którym będę miał możliwość latania każdą grupą maszyn i czy są w nim misje? :smiley:

thx za pomoc :lol:

Do antekkamil. Może chodzi ci o Frater ?? Polska RPG ?? Tylko to mi przychodzi na myśl, i tam się gościem sterowało.

Widok, z tego, co pamiętam, był właśnie z trzeciej osoby.