dzieki za pomoc
Poszukuje gry nie wiem jak sie nazywala . Ale była to gra wyscigowa byly tam nielegalne wyscigi w ktorych mozna bylo postawic wlasny samochod i wygrywac inne moglbym mi ktos pomoc ?
NFS Most Wanted ?
chodzi mi o starsza gre 2000-2005 gdzies w tych okolicach . Po za tym wyraznie napisalem ze w grze mozna bylo postawic swoje auto i wygrac auto kierwocy z ktorym sie sciagano . A jak wiem to w most wendet tego nie bylo
Oj było było
nie chodzi mi o taki rodzaj wygrywania Auta xd po za tym to nie most wanted xD ten tytuł po prostu bym znał jak każdy to proste .
Hmmm… Może Street Legal Racing Redline? albo Juiced, pamiętam że w którejś z tych gier była taka opcja
Btw, NFS: MW jest z 2005r.
Szukam gier na lapka (patrz opis, Compaq Armada M700)
To podaj parametry, tobie zależy nie nam. Jakie gry? wyścigowe?
Obojętnie, byle były wciągające no i oczywiście fajne
Bo często jest tak, że nie mam dostępu do PC i mi się nudzii :lol: (przeważnie wieczorem, bo w dzień to na dworze jestem )
– Dodane 07.07.2012 (So) 17:30 –
I jeszcze jedno, żeby nie były to gry multiplayer, ponieważ nie mam wifi ;/
Witam
Lepiej jest kupić Operation Flashpoint dragon rising czy Red River? W którą cześć gra więcej osób na multi?
Czy zadziała na moim komputerze?
Procesor Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz, 1995 MHz
Ram 2gb
Karta grafiki gigabyte GT 520 oc Version
Windows XP
albo jakie inne strzelanki moglibyście mi polecić na ten komputer (tylko nie coś pokroju CoD-a)
Cieżko powiedzieć budżetowy GeForce GT 520 ma moc podobną do GeForce9500GT,GeForce7800 więc na minimalnych wymaganich gra powinno śmigać jako tako lecz procek jest troche za słaby minimum 2,4 na rdźen,wydaje mi się że gierka będzie działać dość płynnie na najniższych ustawieniach ale będą momenty w których spadki fps zauważysz bardzo mocno i boleśnie, o wysokich detalach w grze nie ma nawet co marzyć, pewnie byłby pokaz slajdów
Siemanko
Poszukuję tytułów gier w których będzie można parać się magią, wiecie żeby były fajne czary i wgl. i żeby była dosyć ogarnięta fabuła
Podawajcie wszystko co wam wpadnie na myśl
Gothic 1-2 + NK , fable, dragon age. SKYRIM
A oprócz tych tytułów nic już więcej nie będzie?
I dzięki za odp.
Heroes 6? albo Loki xD
Siemanko, to znowu Ja
Mam prośbę, czy ktoś zna jeszcze jakąś grę wyścigową w stylu “Test Driver Unlimited” 1 i 2?
Wiecie, taki symulator coś bardzo podobnego do TDU
I prosił bym nie wymieniajcie Mi żadnej z części NFS [-X
Albo jakiś tytuł w którym będę miał możliwość kamery z kokpitu tylko takiego ogarniętego
Dziękuję 8)
Colin McRae wszystkie części od 2002 do DIRT 3 podaj swoje bebechy PC to zdecydujemy która część najlepsza ja osobiście gram w DIRT 2 na intelu 2,13 x2 i 2GB ramu i karcie Nvidia Geforce 9500
Szukasz wyzwać mówisz - weź starą Richard Burns Rally i przejedź 10 zakrętów bez kraksy (to mój rekord).
Każda rajdówka w jaką grałem ma widok ze środka.