Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Tak, dzięki wam :slight_smile: . W końcu znalazłem tą gre :slight_smile: . Jak sobie przypomnę jeszcze trochę rzeczy to rzucę wam wyzwanie trudne w kit :smiley: .

Ok a więc tak.Z komputerem będą pióra.Nie wiem czy kupować teraz do niego części , czy zbierać dalej i kupić wszystkie.Ale mam do was pytanko. Fife 13 jak już wiecie posiadam.Do wyboru mam jeszcze Fife 12 i 11.W co opłaca się grać ? A może inaczej zapytam. W którą opłacało by się grać na moim komputerze ? Fify 12 nie miałem na swoim komputerze więc nie wiem jak się będzie zachowywała.Fifa 11 z tego co widziałem ma mniejsze wymagania , ale czy pójdzie na wysokich ? Albo chociaż średnich ? A co do Fify 13 to ustawienia mam takie :

zfAYlnR.jpg

I jak je zbalansować abym miał przyjemność z gry nie tracąc przy tym na płynności i grafice ?

Mój komputer:

*Windows 7 64 bit Ultimate

*Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, `2.0GHz

*Pamięć 2048 MB RAM

*Karta graficzna GeForce GT 430

Nie ma sensu ustawianie ilości klatek na bez ograniczeń z jednocześnie włączoną synchronizacją bo to się wzajemnie wyklucza.

Możesz sprawdzić grę bez synchronizacji.

Nie pamiętam czy w Fifie jest benchmark więc jeśli nie ma, odpal frapsa razem z grą i sprawdź ile klatek wskaże Ci bez użycia synchronizacji.

Przy okazji możesz napisać maksymalną wartość odświeżania, jaką oferuje Twój monitor przy aktualnej rozdzielczości.

Witam czy na tym zestawie gry typu Far cry 3 bf3 hitman absolution cod black ops 2 bedą chodzic na srednio wyzszych

cpu phenom II x4 965

mobo gigabyte 970a-ud3

ram 8gb 1600

dysk wd cavir blue 1tb

gpu radeon 7790 asus

na spokojnie… z tym, że: jeśli kupujesz dopiero ten zestaw to procka wymień na i3-3220 (lepsze osiągi w BF 3 i far cry 3). A jeśli pytasz bo chcesz kupić te gry to spokojnie kupuj.

Mam laptopa HP Pavilion DV6 Notebook PC, na jakich detalach i rozdzielczości pójdzie mi FIFA 13 lub GTA IV ?

* AMD Turion II Dual Core Mobile M-500 2,20 GHZ (DwuRdzeniowy)

* 3 GB RAM

* ATI Mobility Radeon HD 4530 Series 512 MB

* ATI High Definition Audio Device

* Dysk 500 GB

* Windows 7 Home Edition 64-Bit

* DirectX 11

Dodatkowa Informacja : FIFA 11 chodziła na maksymalnych, 30-35 fps

JW. Dziękuje za każdą odpowiedź

Z fifą może być podobnie, lecz na GTA nie masz zbytnio co liczyć.

Witam, na jakich pójdzie mi GTA 4, Call BO 1 i 2, F1 12 i 13 może BF3 i jeszcze FIFA 13? Zastanawiam się nad kupnem tychże gier ale wole też nie ryzykować patrząc na mój sprzęt. Sory że tak dużo, ale wiecie, nowy sprzęt to nowe gry :smiley: .Dzięki za pomoc.

Witam. poszukuje gierek które pojda mi na :

Intel® Core i3-3120M CPU @ 2.50GHz

Pamiec: 4GB 1600MHz

Intel HD Graphics 4000

HDD: 500GB

Czy pojdzie mi Fifa 2013 na max detalach lub PES ?

Chetnie pograłbym w jakas dobra strategie lub cos z typu Harry Potter. Z Gory dziekuje.

Na zintegrowanej grafice możesz się na pulpit patrzeć w rozdzielczości HD, marzyć o minimalnych, a o maksymalnych zapomnieć.

a jakas strategia lepsza pojdzie czy tez zapomnieć ?

Witam,

poszukuje gry strategicznej w która grałem z 7 lat temu gra była chyba z gazety, widok jak w każdej grze strategicznej był z góry grafika nie była zbyt dobra, chodziło się armia po mapie i zdobywało wioski itp. czasami duże wioski a czasami jakieś dziwne szopy czy coś takiego z siana zrobionego i jak to się atakowało to wybiegały i atakowały takie duże brązowe potwory, były tez katapulty i balisty, chyba coś w nazwie było “kingdom”. Pomożecie?

EDIT: po kilku godzinach szukania znalazłem jest to Seven Kingdoms: Ancient Adversaries.

hmm?

Lepsza pod względem grywalności czy efektów wizualnych? Ja gorąco polecam company of heroes część pierwszą z dodatkami. Na integrze grałem na minimalnych i było znośnie.

xp sp3

AMD athlon XP 2500 + 1,83 ghz -

1 ram

zasilacz 400v

ATI Radeon 9250

pójdzie left 4 dead 2??

no nie ukrywam, ze chciałbym żeby miała lepsza grafikę… oczywiście żeby poszla na moim sprzęcie. Mogla by tez mieć opcje gry przez siec.

To bez wymiany grafiki nic dla siebie nie znajdziesz.

Jak ktoś chce sprawdzić szczególną gre to polecam : http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Elo,

Procek: Amd Athlon X2 dual core +4200 2.21

4 GB ramu

Grafika: EAH6670 DC SL/DI/1GD3

Właściwości: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6 … ifications

Windows 7 Home Premium Sp 1

I takie pytanie do was, czy będę mógł pograć w Wiedzmina 2 ?

Procek słaby. Będzie zacinać się na minimalnych ustawieniach.