Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

różni się ale nie tak znacznie żeby nagle pojawiły się większe problemy bez przesady

Witam. Chcę się zapytać na jakich ustawieniach pójdzie mi BF 4 na multiplayerze?

Sprzęt:

RAM: 6GB

Procesor: Intel Core 2 Duo 2,66 GHz

Karta graficzna: ATI Radeon HD 3870 X2

PS: BF 3 na wysokich lekko klatkował.

Pozdrawiam

Witam! Mam mały dylemat, ponieważ zamierzam kupić Fifę 14 ale nie mam 100% pewności czy będzie działać na moim komputerze. Parametry mojego PC: procesor- Athlon II X4 641 Quad-Core Processor 2.80 GHz, RAM 8Gb, kara graficzna- GeForce GT 630 4Gb(tak, wiem szału niema). Na dodatek powiem, że FarCry 3 działał na wysokich.

fifa 14 ma mniejsze wymagania niż FC3

witam,

Mam zamiar zakupić Bf 4 na komputer, jednak nie wiem czy mój komputer to uciągnie:

system operacyjny Windows 7 64 bit

pamięć ram 4 Giga

procesor AMD Phenom II X2 545, 3 GHz

płyta główna Gigabyte GA-890GPA-UD3H

karta graficzna Radeon HD 6770

grafikę przecież masz nawet mocną będzie działać

Witam, chciałbym się spytać na jakich ustawieniach graficznych zadziała na moim PC-cie BF 4.

Posiadam:

Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz

ATI Radeon HD 3870 X2

RAM: 6GB

W najbliższym czasie mam zamiar zmienić moją kartę graficzną na: http://www.agito.pl/karta-graficzna-msi … 91534.html

Czy jest to opłacalna zmiana i czy poprawi ona osiągi w grze Battlefield 4?

ta grafika którą dałeś mało ci zmieni albo nic nie zmieni w grze puki nie wymienisz również procka

w tym teście http://pclab.pl/art55028-3.html dobrze widać że procek ma znaczenie i trzeba odpowiednio dobra procesor pod grafikę

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Intel Core i3-2365M - 1,4GHz

FIFA 14 PÓJDZIE NA TYM PROCKU? (reszta wymagań spełnione)

Witajcie , kupiłem niedawno samsunga rf 511 , z tego co wiem na pamięć mam 8 gb ram , intel cora i7 windows 7 64 bit 2.20 Ghz

Moje pytanie czy wejdzie mi battfield 4 ?? Chciałbym właśnie kupić tą mega grę tylko czy mój lapek sobie z nim dobrze poradzi ?? Dzięki za pomoc .

ten lapek ma zintegrowany układ graficzny intela odpowiedz jest jedna - zapomni!

Słaba karta graficzna i procek - nawet jeśli BF4 Ci pójdzie to na low.

No wy sobie teraz chyba żartujecie ;\ …

BF4 to obecnie z najbardziej wymagających gier procek sobie poradzi ale przecież grafika zintegrowana nie jest do gier tylko obrazu i multimediów

sam zobacz wymagania http://gry.onet.pl/wiadomosci/znamy-ofi … ws-8/bv2qz

pójdzie,ale najwyżej na niskich detalach

Szukam gierek ostrej akcji, ale żeby nie były aż tak brutalne jak Postal czy Manhunt, chociaż w nie też się grało. :smiley:

Lubie serie: Call of Duty, Hitman, Unreal Tournament, Quake, GTA, Saints Row, Battlefield, Mortal Kombat itp.

No i muszę wymienić te w które przeszedłem lub grałem i je znam:

Call of Duty 1, Hitman 2: Silent Assassin, Pierwsza część Unreal Tournament, Quake(1,2,3),

GTA(1,2,3,SA), Battlefield(1942,Vietnam), Mortal Kombat 4 no i więcej nie pamiętam.

No i prawdę mówiąc przydałyby się jeszcze jakieś RPG typu Diablo, jakaś strategia typu Warcraft, przygodówka typu Princes of Persia

i jakaś lekka strzelaninka taka jak CS 1.6 .

No, a po za tym myślałem o darmowych grach na Steama takich jak Team Fortress 2, ale nie wiem czy w ogóle opłaca mi się logować i instalować Steama bo mój laptop chyba nie wytrzyma ich wymagań.

Mój laptop:

Procesor Intel® Pentium® Dual CPU @ 1.73 GHz

Pamięć (RAM) 2.00 GB

Windows Vista Home Basic (32-bitowy)

Witam.

Czy Battlefield 2 pójdzie na takim komputerze:

Intel Core 2 Duo E2140 1.60Ghz

1GB RAM

GeForce 7300Le

Windows 8 Pro

Z góry dziękuję za odpowiedź.

według wymagań minimalnych to nie

A jak odpalę na najniższej rozdzielczości i Ultra Low detalach?

EDIT:

Ja znalazłem takie:

1.7 GHz CPU

512 Megabajtów RAM’u

128 MB akcelerator grafiki 3D z Pixel Shader 1.4

2.4 GB wolnego miejsca na dysku

DirectX 9.0c

8X Prędkości DVD-ROM

Karta dzwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c