Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

na tej starem grafice zintegrowanej coś więcej ??? bym się mocno zdziwił

A czemu nie ? Heroes 2, może i 3 :slight_smile:

dalej nic więcej grafika w tych grach jest 2 wymiarowa powinna być lżejsza od HF2

ja mam akcelator 3d więc może coś pójdzie proszę o więcej propozycji

Wymień podzespoły na lepsze to podamy Ci więcej tytułów. A jeśli chcesz zostać przy tym co masz - to zajrzyj do tytułów do 2000 roku wydane :smiley:

Witam, chciałbym się spytać czy te gry mi pójdą.

Nazwa gry: Battlefield 4 i Need For Speed Rivals

na tej grafice ciężko będzie nawet na minimalnych

po zmianie na części na które podałeś pograsz na średnich lub wysokich nie wiem dokładnie

pakować tego radka z c2q to trochę bezsens i te gry będą lepiej chodzić na geforcach

A gta 3 mi pójdzie ??

Na PIII 1.0 GHz, 512 MB RAM, GPU Intel 815 64MB działał, więc chyba u Ciebie będzie chodził.

To jaką kartę graficzną GeForce’a polecasz do 700 zł? Mam płytę główną P5K-E/WIFI-AP. Zasilacz Chieftec 650W. Może jakiś lepszy procesor dałby radę na mojej płycie?

Kup sobie CS’a na steamie.

Nazwa gry: Battlefield 3 , Battlefield 4 

Mogą być problemy z uruchomieniem - słaby procek oraz karty graficzne. Procka przydałoby się podkręcić na 3,4.

http://www.youtube.com/watch?v=BwewdvTKUJ4  na tym filmiku widac jak bf3 odpala bez problemu . 

Filmik filmikiem - nigdy nie masz 100% pewności czy to pod filmikiem to są te same parametry tego co jest na filmiku. Gra odpali, ale na cuda nie licz. Poza tym - popatrz na FPS powyżej - spadki nieprzyjemne w rozgrywce. 

Mam pytanie bo się nie znam

mam zamiar zakupić Counter-Strike Global Offensive

Minimalna karta graficzna to 

• Karta graficzna: 256 MB pamięci, DirectX 9 i Pixel Shader 3.0
  • Ja posiadam NVIDIA GeForce 310M

I nie mam pojęcia czy moja jest lepsza czy słabsza od tej

strzelam że lepsza ale nie wiadomo.

Czy na karcie graficznej która ma częstatliwość taktowania: 200MHz można grać czy nie

Cześć,

Można, saper i pasjans na pewno zadziałają. Jaką kartę i gry masz na myśli?

Corei7 2670 QM    2.20 GHz słaby a to ciekawe mi się zdaje że dał by rade

GT 540 - bardziej bym się o grafikę martwił na minimalnych pewnie pójdzie

VGA i np. Gta 3 mi teraz chodzi po głowie