Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

grafika zintegrowana intela jakieś starsze 5 letnie gry ci pójdą a Metin na minimalnych powinien chodzić przecież możesz to sprawdzić grę się instaluje za darmo

Czy będzie mi działał bf4 na kompie??

NVIDIA GeForce GTX 650 , AMD Phenom ™ II X4 960T Processor 3.00 GHz , 4GB RAM.

@szasta będzie.

Hej :).

Ja szukam pewnej mapy (Tower Defence) do Warcrafta 3.

Wizualnie podobna do tej: http://warcmaps.com/m-1_1089534795-12390.mapspic

przy czym jednostki nie odradzały się w 4 narożnikach (jeden wspólny dla 2 graczy), tylko było to osobne dla każdego gracza, i sama mapa nie była taka symetryczna jak ta. Jednostki też łaziły po takich zakrętach, wieże budowano przy drodze. Mapka stara, bo ma z 10 lat około.

Mówi coś komuś ten opis :)?

Hej,

co możecie powiedzieć o grze Star Wars: The old republic ?

Uruchomie tę grę na tym laptopie?

Specyfikacja komputera: Windows 8 64 bit

Intel® Pentium® CPU B960 @2.20GhZ

2.20 GhZ

4GB Ram (3.82 aktywnego?)

Intel® HD Graphics

Dokładna specyfikacja: http://www.acer.pl/a…et/NX.M6UEP.001

popraw link do specyfikacji laptopa lub podaj jego model

Windows 7 Professional Service Pack 1

Acer Aspire V3-731B964G50Makk

@Giiixxxx6 największym problemem chyba jest Windows 8 (why, po co, dlaczego ? ) , sprzęt powinien grę uciągnąć.

Łukash, Windows 8 miałby być problemem? Dlaczego? :slight_smile:

Witam poszukuję gier na kompa:

Procesor: Intel Celeron 2.8Ghz

Ram: 1,2Gb

Karta graficzna: Nvidia geforce fx 5600 256Mb

System: Windows 7 Ultimate Sp1 32 bit

tematyka: rpg, fps, mmo, horror, wyścigowe, akcji

nie mogę znaleźć dokładnej specyfikacji jeśli masz tam grafikę intela tylko to może być problem ale może pójdzie bo zależy jeszcze jaki model a jeśli masz też w nim grafikę dedykowaną to pójdzie na pewno, sprawdź programem GPU-Z co dokładnie masz za grafike lub wrzuć screny z niego to będę w stanie ci to określić dokładniej

mam pytanie gdybym dzisiaj zachciała pograć w jedną z gier- faraon, zeus, age of empire to którą wybrać? One wszystkie są podobne w grze do siebie?

Ja powiem Ci szczerze zagrywam się w Age Of Empire i tą grę bym polecił. :) 

która część Age of Empire jest najlepsza? za ile ją kupię?

Najlepsza to część 1, druga także bardzo dobra bo bardziej rozbudowana. Część trzecia to już inna technologia graficzna w pełnym 3D, ale fabularnie gorzej. 

Witam. Poszukuję tytuły gry. Podlewało się w niej chyba 4 drzewka i miały one stopień usychania, Za każdym podlaniem trzeba było nabrać wody ze studni. Studnia była chyba na środku a chodziło się takim małym ludzikiem i podchodząc do studni się tą wodę nabierało. Proszę o pomoc.

ja mam taką prośbę słyszałam że gdzieś na necie można ściągnąć legalną grę faraon, jak ktoś wie skąd to proszę o informacje :smiley:

Witam!

Bf4 pójdzie na średnio-wysokich przy wyłączonym AA i cieniach na niskich i przy w miarę średniej rozdziałce. CS;GO bez problemów. Sprzęt do gier ze średniej półki - nowych technologicznie gier nie polecam na ten sprzęt.