Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Czy jest możliwość pobrania Subway Surfers na PC? Jeśli tak, w jaki sposób i czy wiąże się to z jakimiś opłatami?

Witam! mam pytanie czy da sie sprawdzić czy pójdzie mi Batlefield 4? bo jakoś nie umiem porównywać tych wymagań sprzętowych z moimi.

mam komputer:

Procesor AMD phenom x4 3,20ghz

Karta graficzna : ATI Radeon 5700 HD series

4gb ramu

będzie mi działał i na jakich detalach? :slight_smile: pozdrawiam

karolab podaj dokładnie model karty graficznej

w jaki sposób? korzystam z menadżera urządzeń i mam takie info

jest do tego trochę programów na przykład GPU-Z http://www.dobreprogramy.pl/GPUZ,Program,Windows,16750.html

albo HWInfo http://www.dobreprogramy.pl/HWiNFO32,Program,Windows,15982.html

Mam na myśli grę na odstresowanie się, nie na długi czas, kategoria obojętna.

Czy pójdzie mi na tym sprzęcie Fifa 11, Pes 11 ? 

Procek: Amd Athlon 3200+

Ram: 1gb 

Grafika: Radeon 9550/x1050 shader model 2.0 

W pesie wszystko jest okej jak sprawdzam tylko ten shader model czy pójdzie z 2.0 przy wymaganym 3.0 ? 

oby dwie wymienione przez ciebie gry wymagają grafiki z Pixel Shadera 3.0 żadna z tych gier na twojej grafice nie będzie działać

Ze starszych gier polecam Crimsonland

Witam. Szukam gry podobnej do Puzzli z Mortal Kombat Unhained, czyli po prostu czegoś w stylu Puzzle Kombat na PC bądź Android. :slight_smile:

Hej, czy na tym zestawie pójdzie mi asseto corsa: Amd athlon x2 5000+, gtx 650ti i 2gb ramu?

Witam , mam pytanie czy na tym laptopie pogram w legen of legends na srednich albo low ustawieniach na stalych 40-50 fps.

Asus X550ca

Procesor - Intel® Pentium® 2117U 1,8 GHz   2-rdzieniowy 2MB cache.

System - Windows 8 64 bit  albo Windows 7 ultimate 64 bit.

Pamieć ram - 4 GB, DDR3, 1600 MHz.

Karta Graficzna - Intel® HD Graphic.

Na Intel HD zapomnij.

Chciałbym się dowiedzieć czy gothic 1, 2 i 3 będą działać na laptopie z Windowsem 8.

Witam.Poszukuje gier o tematyce RTS o podobieństwie R.U.S.E lub Company of Heroes 2 , mile widziane f2p.

@zielonomi cały cykl warhammer40k dawn of war + książki z tego uniwersum warhammer 40k.

Saga Age of Empires, saga Red Alert, Starcraft …

Witam

poszukuję jakiejś gry dla brata ciotecznego, ma 9 lat, grał tylko w wyścigówki i teraz chciał “coś żeby sobie postrzelać” - tak wiec musi to być fps - może być starszy, byleby grafika nie raziła po oczach, dosyć prosty (może sobie nie poradzić z jakimiś wymyślnymi misjami albo dużą ilością klawiszy itp…) i bez żadnych mutantów, wypruwania flaków, podpalania itp…(manhunt i postal odpadają :-D … gta sa też - kiedyś mu dałem pograć i spodobało mu się obrzucanie ludzi koktajlami  :-D ). Nie chce żeby sobie zrył banie i wyrósł na małego trolla, albo żeby mnie jego rodzice zjechali. Wiem że będzie trudno ale liczę na Waszą pomoc bo ja nie mogę nic znaleźć. Dzięki!

jak nie chcesz mu zryć psychy to może lepiej żeby 9 latek nie zabijał ludzi w grach

zabijanie mutantów, zombie, wypruwanie flaków ryje psyche a zabijanie ludzi już nie…

No w sumie masz trochę racji, strzelanki to chyba nie do końca dobry pomysł…ale myślę że prędzej czy później trafi na coś gdzie będzie trzeba zabijać i lepiej żeby to nie był painkiller albo silent hill a coś np. z komandosami …

Załatwię mu lepiej jakieś czołgi albo samoloty  :smiley: