Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

bo można je kupić przed premierą 

nie pójdzie jesteś tego pewien

Nie pójdzie, masz za słabą kartę graficzną.

Do premiery zostały 3 miesiące. Jeszcze długo nie zagrasz.

Masz bardzo słabą kartę graficzną. Procesor także nie jest najszybszy.

Witam, chciaem zapytać o grę Wiedźmin 3. Są już dostępne sprzedaże przedpremierowe, a jednak o wymaganiach sprzętowych gry nie wiadomo nic. Kupować w ciemno nie warto, tym bardziej że komputer wymieniany był w tym roku a nie wiem czy na nim wogule gra odpali.

Moja konfiguracja sprzętowa to laptop Lenovo IdeaPad Y510P:

System operacyjny: Windows 8.1 Core 64-bitowy

Poszukuje gier ale jakieś takie fajne i polskie przez klient, mogą być też przez przeglądarkę :slight_smile:

System operacyjny

Microsoft windows xp professional

Procesor

x86 Family 6 Model 14 Stepping 8 Genuine Intel 1596Mhz

Całkowita pamięć fizyczna

2, 048, 00 mb

Dostępna pamięć fizyczna 1,27Gb (z włączoną przeglądarką, otwarte dwie karty)

Pamięć wirtualna 2,0GB

Dostępna pamięć wirtualna 1.96Gb

Karta Graficzna 512, ale chyba mniej

Może oświecisz nas jaki gatunek cię np. Interesuje ?

Podpowiedz jaki gatunek Cię interesuje? Na przeglądarkę większość to strategie turowe i rpg.

Ciężko będzie cokolwiek doradzić bez wiedzy jakie lubisz gry…

Plus bezmyślny opis sprzętu. Chociaż można się domyślić, że potwór to nie jest.

Cal of Duty, Sniper Elite, Medal of Honor, Battlefield,

z innych Singnalurity, Dead Space, Far Cry,

na takim sprzęcie bym jednak przypuszczał że ustawisz detale wyższe niż średnie ale jak to będzie wyglądało dokładnie to się okaże tylko w praktyce

Gry akcji, rpg, mmo, wyścigi, strategiczne, symulatory, bijatyki, przygodowe, fantasy prawie wszystko oprócz strzelanek.

Natrafiłem na wymagania Wiedźmina 3 i sprawdziłem jak poradzi sobie mój komputer:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3443&game=The+Witcher+III&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-4200H+2.8GHz&gc_make=Nvidia&sli=1&gc_deriv=GeForce+GT+750M+SLI&ram=16&checkSubmit=#systemRequirements

i jeśli w w/w wierzyć to powinno mi ruszyć na Ultra, w co wątpię bo z tego co mi wiadomo nie ma jeszcze potwierdzonych wymagań Wiedźmina 3 (ciekawe zatem z kąd te dane mają).

Ze strategi polecam Age of Empires 2 HD Edition i Age of Empires 3 z dwoma dodatkami. Obydwie kupisz za grosze.

Z RPG Wiedźmin 1, Dragon Age Origins z dodatkiem, Game of Thrones. ceny jak wyżej.

W bijatyki nie gram, w symulatory też raczej nie, z wyścigów grywam tylko w GT na konsolę.

Co chodzi o przeglądarkowe to Stronghold Kingdoms i Imperia Online (kumple grają i zachwalają, widziałem je i powiem że

jak bym miał czas to bym w nie pograł).

Z MMORPG poleciłbym Neverwinter.

Więcej grzechów nie pamiętam.

Witam, czy pójdzie mi na tym sprzęcie Fifa World ? 

http://scr.hu/74a/jlwnw

Zapomnij.

Czy opłaca się wymienić coś na lepsze w tym komputerze ? 

Czy Battlefield 4 pójdzie mi na tym laptopie:

procesor Intel Core i5 2.5 GHz Turbo boost 3.1 GHz

RAM 4GB

Grafika: GeForce 630m

Socket 754, złącze AGP. Ten komputer to już trup.

Nowy zestaw jedynie.

lepiej kup nowy

zapomni

Witajcie!

Mam do was pytanie, czy gry typu max payne 3, mafia 2 beda mi dzialac na laptopie z parametrami:

Procesor dwurdzeniowy 4 watki i3 370M 4x2400

Karta graficzna dedykowana ATI Radeon 5470 2

Pamięć RAM 4GB

Jesli nie to czy mozecie polecic jakies laptopy na ktorych pogram w tego typu gry do ceny 2000zl? 

Dziekuje za poswiecony czas.

Witam, poszukuję dwóch gier:

-Jedna gra jest o Sonicu i jego kumplach którzy zasuwają na deskach

-Druga jest raczej dosyć stara,jeździło się po kanionach na motorach i w autach , często była pokazywana na programie Hyper ( nie FUEL )

według tego testu http://www.notebookcheck.pl/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.45926.0.html

na twojej grafice się nie pogra w Mafie2 a do 2000zł nie kupisz lepszego sprzętu od tego co masz, do grania to są PC-ty no można znaleźć lapka na którym pójdą te gry ale to masz zakres cen 3000-7000zł