Feel jest beznadziejny, Feel II może być, MC prawie dobrze, GT/GTF - najlepiej. Oczywiście można kupić “oryginalnego” Fortrona, w tych wersjach, które są użyte w Modecomie, taniej.
Jak już, to L73D.
8ms gtg dla giercmena, jest niewystarczające.
Hyundai Q70U, jak się nie ma za wiele kaski - idealny do gier i tani jak “barszcz”.
Filmy na TN ( w tej cenie/kategorii), mogą wyglądać nieciekawie lub do :■■■■: . Są nowe TN III z trochę lepszymi parametrami, ale jeszcze są drogie (grubo ponad 1000zł) i mało modeli.
Ze względu na gwarancję poszukałbym czegoś z LG (30-dniowa na bady). Ale można wykupić taką w sklepie intenetowym, ten co podałem wyżej bierze 60 zł za 30 dni, lcd4you.pl ok. 50 dych za 7 dni. Kupując w necie masz 10 dni na zwrot z powodu… jakiś sobie mozna wymyslić - jednak nie spełnia moich wymagań itd. itp.
co do głośników to nie są mi potrzebne bo używam wieży
ramy jak widac 800 goodrama
teraz tylko czekać i mam nadzieje ze wszystko bedzie zajeb…ie chodzilo
a co do podkrecenia to ztego co sie orientuje(z mojo wiedzo ehehe) to w biosie trzeba ustawic wiekszy pradzik a jesli to nie tak to prosze do jakiegos linka co do podkrecenia tego sprzeciku
niechce zniego wyciągac ostatnich potów ale okolo 2.5
odpiszcie szybko bo juz zamowilem i zadzwonili domnie ze niestety niemajo monitora i obudowy zaproponowali inne obudowa to tam hu. moze byc to co zaproponowali ale monitor podali taki