Moge prosić o piosenkę: 2cztery7 - Nie daj zrobić się /…/ :?:
witam,
poszukuje tytułu i wykonawcę piosenki w której tle lecą słowa “do you, do you” Jest to kawałek który jest teraz na topie (muzyka pop). Wykonawcą jest kobieta
Ronni_92 poczytaj ze zrozumieniem to, co napisał Ci Monczkin :
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 85#1121885
Gwiazdki, kropki… To nie zmienia postaci rzeczy, mogłeś nie dodawać tego ostatniego wyrazu wcale.
Jesteś tak długo i jeszcze nie znasz drogi odwoławczej ?
Zaraz będzie następne :evil:
klaustrofobian jest to tytuł muzyczki Bum - Kanikuly.
Zobacz na wrzucie czy sie zgadza
Pozdrawiam
Szukam piosenki gdzie chyba w refrenie jest taki tekst " maria maria my music my song" Coś takiego .
Bardzo proszę o pomoc
Witam poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki z filu Szybcy & Wściekli tokyo drift zaraz z początku leci z wokalem jakieś pani … Kawałek jest wolny z mocnym basem … Z dołu dziękuję z pomoc :lol:
Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast And Furious) - Gnz
tak mam zatytuowane
Jaki tytuł ma piosenka Black Eyed Peas w reklamie PEPSI?
chrucik , jest to DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix
Witam kto jest kozakiem i zna tytuł piosenki z tego filmiku
“More”
Szukam tytułu piosenki z tekstem w stylu “I like when you sleep, when you sleep next to me”. Z góry dzięki.
Złączono Posta : 02.07.2007 (Pon) 18:59
Scooter - Ramp
Witam!
Poszukuje piosenki z filmu Ali G in da House - Wicked - booyaka (tej co tutaj). Koniecznie chce mieć jednak ją w formacie mp3. Szukałem w Google ale nic nie znalazłem…
Ja poszukuje tej reklamy co była ostatnio w erze, coś tam Era nadaje rytm i tej jak rzucają piłką nożną
Szukam piosenki gdzie chyba w refrenie jest taki tekst " maria maria my music my song" Coś takiego .
Bardzo proszę o pomoc
Witam
Poszukuję piosenki, która często leci w radiu ESKA.
Śpiewa ją dziewczyna. W refrenie lecą słowa: You never seemed again (jakoś tak)
Z góry dzięki za odpowiedź