donkey_PL to będzie Ziggy Marley - “Bad boys” albo Inner Circle - “Bad Boys”.
Ja szukam odcinków Ali g tych które leciały w telewizji bodajże na TV4
Szukam piosenki z filmu Dziewczyna z sąsiedztwa. TO jest kawałek tk mnie wiecej z tego przedziału czasowego 02:30-03:20. Coś tam koleś na koniec tak jakby śpiewa underpressa
Szukam tytułu piosenki - gatunek rockowy. Słyszałem ją juz kilkakrotnie jak na tvp1 dawali zajawki heroes albo sobotniego kina. W refrenie idzie: “enemy, enemy…”
CyraN
Eve 6-Think Twice
Szukam muzyki z reklamy Sopot Festival.
Ma ktoś stronke linki gdzie można obejrzec / sciagnac te odcinki ?
Witam. Mam oto jakże nurtujący mnie problem.
Otóż, zapomniałem kompletnie jak nazywa się artysta, który śpiewa tę piosenkę w tle. Pamiętam jeszcze tylko, że ten sam artysta kowerował tez piosenkę ATC - Around The World i Eiffel 65 - I’m Blue.
Dzięki za pomoc
tylko tyle udało mi się nagrać …ale większość jest zagadana przez prowadzącego ale może ktoś będzie wiedział co to za kawałek? z góry dziex:)
Szukam takiego latynoskiego kawałka, w refrenie jakaś kobietka śpiewała:“ejo ejo,eja eja kalima nelinero, kalima nelina” tyle pamiętam jak się komuś skojarzy to napiszcie
Alex Gaudino-Que pasa contigo może??
piosenka ta leci czasami w Esce jest to melodia z piosenki mc hammer - can’t touch this i drą sie whazzz up!
Jaka to melodia? :-k
to nie to tamto bylo takie skoczne fajne
witam szukam piosenki z rekalmy nikefootball najnowszej ktoś wie jak sie nazywa?
Ronni_92 w komentarzu pisze, że to jest Rohff and Intouchable - “Ca fait Plaisir”.
Ronni_92 w komentarzach napisali że to jest Ca fait zizir - Rohff
Lol nie pokazało mi posta przemo198515
EDIT: Wie ktoś gdzie znajdę pliki mid/midi?
edytowano zbędny komentarz,
boczi
A no rzeczywiście - nawet nie patrzałem, ale dziękuje bardzo