Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Klatka, i jeszcze jeden o kibolach Chelsea :slight_smile:

Klatke znam i ten o Chelsea to pewnie Football Factory…

Zna ktoś inne?

Krzychuu

Football Factory

Ma ktoś link do torrentu

Prison Break S03E05 ?

Złączono Posta : 17.10.2007 (Sro) 18:13

Krzychuu

Football Factory

ma ktoś link żeby pobrać 5 odcinek trzeciej serii Prison Break (torrent)

Potrzebuje tej “piosenki, dzwieku” który jest zawsze na początku bajek z Walta Disneya która jest po tym

tam lata taka "czarodziejka " z różdzką i są “urywki” z bajek… nie wiem jak wam to wytłumaczyć na youtube tez nie moge tego znalesc… moze ktos z was to ma albo zna tytul to poprsze :slight_smile:

Jak nazywa sie ta piosenka w drugiej połowie filmiku (prawy rząd 3 od góry) http://www.ceneo.pl/67417v

Poszukuje zespołu, który śpiewa rockowo (chyba) i w jednej ich piosence są przebrani za jakieś warzywa, tytuł składa się z 2 wyrazów. Ktoś zna ten zespół?

Premiera jest 22.10.

Szukam tytułu piosenki dance’owej która niemal codziennie leci w audycji radiowej ZET Dance, charakterystycznym dla wokalistki głosem śpewa ją Evanescence.

Oryginał nosi nazwę bodajże Evanescence - My Immortal , natomiast byłbym bardzo wdzięczny za tytuł wersji dyskotekowej :slight_smile:

@Ronni 92 to zespół Good Charlotte - I Just Wanna Live

@dariuss zespół Tilt - Jeszcze będzie przepięknie

@dean999 możesz powiedzieć co jest na filmiku bo teraz na 3 filmiku od góry w prawym rzędzie leci Bonny M -Daddy Cool

Nierozumiem twojego pytania. Ponieważ w prawym rzędzie 3 filmiku od góry w drugiej części filmu czy drugiej piosence bo już nawet niepamiętam napewno nie leci piosenka o której wspomniałeś więć sprawdź dobże jeszcze raz

edit: niewiem może u ciebie wyświetla sie inna kolejność filmików chodzi o ten filmik który ma całą czarną miniaturke

@dean999 jest to Faithless - Insomnia , ale chyba jakiś remix

PS. W orginale nie ma tego klaskania.

Samurai , dzięki :slight_smile:

proszzzze! o udostepnienie 2 piosenek:

santogold- "you’ll find a way"

M.I.A- "hussel"

z gory dzieki, bardzo mi zalezy:)

Hm. Witam. Potrzebuje coś nietypowego - w jakiejś mp3 kiedyś z techna nastąpił kobiecy-komputerowy głos z tekstem: “System…” (coś tam nie pamiętam właśnie), ale gł. zależy mi na tym głosie bo potrzebuje kawałek… Jeśli ktokolwiek coś kojarzy - pisać. Z góry thx

SIEMKA!! chciałem się dowiedzieć jakie piosenki, a konkretniej tytuły lecą podczas zawodów STRONG MAN…napewno jedna to “Darude - Sandstorm” ale chodzi mi o reszte…proszę o tytuly :slight_smile:

@destroy

http://www******

5 odcinek 3 serii

witam szukam filmu band of brothers z gory wielke dzieki

Witam.

Poszukuję tytułu piosenki która leci w filmie Sezon na Misia gdy Boguś i Eliot rozrabiają w sklepie…

w refrenie jest coś z “control”

Witam

Szukam muzyki tylko nie znam tytułu, a leci to tak

Zaczyna jakiś facet i śpiewa ty ty ty później muzyczka i i znowu ty ty ty czy coś w ty stylu

I jest to chyba remix waga ok 5mb z tego co słyszałem.

Jest to chyba coś nowego bo wpada w ucho

Coś jak jest na początku tego:

http://pl.youtube.com/watch?v=NUBb6bv-cAI