Witam.
Kolega dał mi małą zagwozdkę.
Czy ktoś z was wie co to jest za utwór?
Kojarzę ten kawałek, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu i wykonawcy.
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam
Witam.
Kolega dał mi małą zagwozdkę.
Czy ktoś z was wie co to jest za utwór?
Kojarzę ten kawałek, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu i wykonawcy.
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam
Szukam piosenek:
Jakieś fajne laski śpiewają: ulalala, I love baby, tylko, że to jest podobno w nowym wykonaniu, szukam jeszcze kto śpiewa piosenkę: Life is brutal i jaki jest ten zespół co śpiewa piosenkę: Co się stało z Magdą K.(nie chodzi o Perfect, tylko o ten nowy).
I szukam jeszcze piosenki i jej tytułu: Trzy dni, trzy łzy, na ratunek aniołów nie mam…
Dzięki za pomoc.
Blog 27 - Uh la la la
Tomeczku a Google u ciebie nie działa ???
20 sek szukania:
Jako, że nie znalazłem w sieci tej piosenki dlatego zwracam się do Was. Słyszałem ją w radio, nie wiem w którym w sklepie . Leci jakoś tak “I am big big girl, when i big big world” śpiewa babka i powoli tak bardziej sylabuje to jest starsza piosenka. Z góry dziękuję
Emilia - Big Big World
Nic więcej nie wiem na temat tej piosenki,oprócz tego że mam problemy z jej znalezieniem.Chociaż chciałbym znać tytuł i wykonawce…No i nie jest to Eric Ramazoti.Pomóżcie mi bardzo mi zależy na tym kawałku
Jaka to piosenka jest dosyć stara wykonuje ja Destiny`s Child
w refrenie powtarza sie wielokrotnie słowo podobne do all of as wokal all of as all of as wokal all of as all of as
dokładnie niewiem prosze o pomoc.
Toniuś , podaj inny fragment, bo słowo vocal nie wystepuje w żadnej z piosenek “Dzieci przeznaczenia”
chodzi o to ze ktos spiewa kobieta i nie wiem co ,to jest moj wokal
Szukam piosenki (jej tytułu i tego kto ją śpiewa) co śpiewa:"It’s my life, coś tam dalej, a potem chyba It’s Forever, dosyć znana piosenka. :o
Bon Jovi- it’s My life
Albo Dr. Alban It`s my life :lol:
Dzięki za pomoc, aha szukam jeszcze nazwy piosenki dosyć znanej ostatnio co tytuł jest “You and me”, ale nie znam jej autora.
Poszukuje utworu z nowej reklamy Peugeot 307 (Samochód taki duży, ludzie ekhm… jak mrówki) . Z góry dzięki 8)
O, dzięki wielkie, to łatwe do śpiewania. :lol: 8)
Piosenka z reklamy Heinekena z J. Aniston lekko zdziwioną - napewno wiecie, o która reklame chodzi. Z góry dzięki.
Pozdrawiam.