Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

wznawiam :smiley: oba utwory pilnie poszukiwane. Jeżeli znacie tytuły i/lub wykonawców piszcie plizzz

:twisted:

Witam. Szukam tytułu piosenki, która leciała na początku transmisji z ogłoszenia kadry na Mistrzostwa Świata 2006 przez Pawła Janasa. Zna ktoś tytuł tego utworu ??

http://www.**********

w filmiku przy koncu jest muzyczka (przedosotatnia, po francusku). wie ktos jaki tytuł i/lub wykonawca ???

:wink:

===========================

proszę nie zamieszczać linków do tego serwisu

monczkin

Witam wszystkich…

Szukam piosenki…(chyba jakas nowa)…otoz na teledysku jest pokazana 1 “pani” i spiewa cos w stylu:

everything…everything i do…

z takim szczegolnym akcentem …tzn slychac w slowach literke “fff”.

Myslalem ze to jakis utwor Kelly Clarkson, ale chyba nie…

Jak ktos kojarzy to poprosze o tytul…

pozdrawiam

A ja poszukuję TEKSTU

piosenki Dionne Warwick - High Upon This Love

Jest to bardzo ważne :slight_smile:

Ja szukam piosenki z reklamy Heinekena w której Romario i Zola kopią piłkę na placu w miescie i tam są ptaki, które swoimi kupkami zrobiły boisko. Zna ktoś piosenkę z tej reklamy???

Jak sie nazywa piosenka lecąca pod koniec “wyścigu szczurów”?? Ona leciala również w shreku 1 na samym początku :slight_smile:

N 4fun.tv leci reklama juwenalii w Stoczni Gdańskiej i na początku pokazują jakiś zespół z dwoma gitarzystami i perkusistą który ma wokal jak wokalista Rage Against the Machine(!).

Jak nazywa się ten zespół bo już miesiąc szukam i nic.

Potrzebuje trochę starsze piosenki

Nie ma jak u mamy - Wojciecha Młynarskiego

Cudownych rodziców mam - Urszuli Sipińskiej

Z góry dziekuje :slight_smile:

Witam!

Potrzebuje ściągnąć reklamę z M. Wiśniewskim co reklamuje sami swoich i śpiewa ciągle gadam. Znacie jakieś linki z tą reklamą lub czy ktoś to ma nagrane na kompie??

Mario_90 myślę, że powinno byćna oficjalnej stronie sami swoi ale nie jestem pewny :slight_smile:

poszukuje tytułu piosenki, która leci w reklamie jakis telewizorów, reklama wygląda tak,że pomiędzy ulicami miasta przewijają sie miliony kolorowych piłeczek,napewno ją widzieliscie, podajcie tytuł :smiley: z góry dziex

szukam tytułu i wykonawcy piosenki ktora leci teraz w zwiastunie kuby wojewódzkiego (jak mowi cos tam matki cos tam dzieci w tv kuba leci)

martooska

Przeszukaj ten temat.

Była już mowa o tej piosence. :wink:

Sony Bravia

Nie ma możliwości.

Nie każdy musi znać odpowiedź na to pytanie.

ale słyszałem że gdzieś się zapisują włanczane rzeczy w necie gdzies na dysku a ja nie wiem gdzie

ą czane.

Jakiej używasz przeglądarki ?

Firefox :wink:

Złączono Posta : 23.05.2006 (Wto) 22:34

poszukuje 50 cent P.I.M.P (ale nie wersje solo tą co dał MaYsTeR tylko tą co śpiewa Snop Dog, THe game i tam jakiś koleś) również szukam Proof (R.I.P) Gurls Wit Da Boom -Grim- i Let Me Put You on the game

Złączono Posta : 23.05.2006 (Wto) 22:40

oraz ICE CUBE

Mam takie pytanie czy ktoś wie jaki tytuł ma piosenka Barcy(FC Barcelona) chydzi mi o całą nazwe piosenki z góry dziękuje.

pozdrawiam

Jest możliwość http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

Mam jheszcze pytanie: czy zna ktoś wykonawce i tytuł utworu z najnowszej reklamy Forda Focusa ?