wznawiam oba utwory pilnie poszukiwane. Jeżeli znacie tytuły i/lub wykonawców piszcie plizzz
:twisted:
wznawiam oba utwory pilnie poszukiwane. Jeżeli znacie tytuły i/lub wykonawców piszcie plizzz
:twisted:
Witam. Szukam tytułu piosenki, która leciała na początku transmisji z ogłoszenia kadry na Mistrzostwa Świata 2006 przez Pawła Janasa. Zna ktoś tytuł tego utworu ??
http://www.**********
w filmiku przy koncu jest muzyczka (przedosotatnia, po francusku). wie ktos jaki tytuł i/lub wykonawca ???
===========================
proszę nie zamieszczać linków do tego serwisu
monczkin
Witam wszystkich…
Szukam piosenki…(chyba jakas nowa)…otoz na teledysku jest pokazana 1 “pani” i spiewa cos w stylu:
everything…everything i do…
z takim szczegolnym akcentem …tzn slychac w slowach literke “fff”.
Myslalem ze to jakis utwor Kelly Clarkson, ale chyba nie…
Jak ktos kojarzy to poprosze o tytul…
pozdrawiam
A ja poszukuję TEKSTU
piosenki Dionne Warwick - High Upon This Love
Jest to bardzo ważne
Ja szukam piosenki z reklamy Heinekena w której Romario i Zola kopią piłkę na placu w miescie i tam są ptaki, które swoimi kupkami zrobiły boisko. Zna ktoś piosenkę z tej reklamy???
Jak sie nazywa piosenka lecąca pod koniec “wyścigu szczurów”?? Ona leciala również w shreku 1 na samym początku
N 4fun.tv leci reklama juwenalii w Stoczni Gdańskiej i na początku pokazują jakiś zespół z dwoma gitarzystami i perkusistą który ma wokal jak wokalista Rage Against the Machine(!).
Jak nazywa się ten zespół bo już miesiąc szukam i nic.
Potrzebuje trochę starsze piosenki
Nie ma jak u mamy - Wojciecha Młynarskiego
Cudownych rodziców mam - Urszuli Sipińskiej
Z góry dziekuje
Witam!
Potrzebuje ściągnąć reklamę z M. Wiśniewskim co reklamuje sami swoich i śpiewa ciągle gadam. Znacie jakieś linki z tą reklamą lub czy ktoś to ma nagrane na kompie??
Mario_90 myślę, że powinno byćna oficjalnej stronie sami swoi ale nie jestem pewny
poszukuje tytułu piosenki, która leci w reklamie jakis telewizorów, reklama wygląda tak,że pomiędzy ulicami miasta przewijają sie miliony kolorowych piłeczek,napewno ją widzieliscie, podajcie tytuł z góry dziex
szukam tytułu i wykonawcy piosenki ktora leci teraz w zwiastunie kuby wojewódzkiego (jak mowi cos tam matki cos tam dzieci w tv kuba leci)
martooska
Przeszukaj ten temat.
Była już mowa o tej piosence.
Sony Bravia
Nie ma możliwości.
Nie każdy musi znać odpowiedź na to pytanie.
ale słyszałem że gdzieś się zapisują włanczane rzeczy w necie gdzies na dysku a ja nie wiem gdzie
Wł ą czane.
Jakiej używasz przeglądarki ?
Firefox
Złączono Posta : 23.05.2006 (Wto) 22:34
poszukuje 50 cent P.I.M.P (ale nie wersje solo tą co dał MaYsTeR tylko tą co śpiewa Snop Dog, THe game i tam jakiś koleś) również szukam Proof (R.I.P) Gurls Wit Da Boom -Grim- i Let Me Put You on the game
Złączono Posta : 23.05.2006 (Wto) 22:40
oraz ICE CUBE
Mam takie pytanie czy ktoś wie jaki tytuł ma piosenka Barcy(FC Barcelona) chydzi mi o całą nazwe piosenki z góry dziękuje.
pozdrawiam
Jest możliwość http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
Mam jheszcze pytanie: czy zna ktoś wykonawce i tytuł utworu z najnowszej reklamy Forda Focusa ?