Witam szukam piosenki tylko nie wiem jak ona sie nazywa ani kto ja śpiewa. Postaram sie cos tam opisać ale nie wiem czy to cos da.
Slyszalem ja w radiu i ten ktos glos ma chyba podobny do Elvisa Presleya ale chyba mi sie wydaje a refren to chyba spiewa jakis chorek czy cos. Pomożecie ??
a więc taka mała odmiana ,bo szukam tapety kiedyś ją miałem,a zagineła mi.Wyglądała mniej więcej tak:była to twarz kobiety coś a’la Final Fantasy(ale tto nie było to) pochylona w dół ,blondynka,na żółtym/złotym tle,i w około niej padały krople albo jej łzy .Kojarzy ktoś ?
A ja ostatni raz poproszę o 50 cent P.I.M.P (nie wersje solo tylko tą co śpiewa Snop Dog, THe game i tam jakiś koleś) również szukam Proof (R.I.P) Gurls Wit Da Boom -Grim- ; Let Me Put You on the game oraz Ice Cube
Trochę dawno leciał film w telewizji (chyba TVN albo Polsat), gdzie były dzieci w wieku chyba 2-4 lat, Coś jakby inteligentne dzieci. Jedynymi scenami które zapamiętałem to jak " Dziecko mówi do innego “a współczynnik jego równa się 4” i jakiś facet chyba to nagrywał kamerą.
Druga scena to jak takie małe dziecko “gra” na keyboardzie i wykazuje, że to muzyka jakiegoś sławnego muzykarza. Bardzo proszę o odpowiedź
Był taki skecz kabaretu Ani mru mru pt: Daj mi tekst"
Wywodzi sie ona z piosenki Stand by me. Ale była też taka piosenka z lat 90 bardzo fajna, polska co były słowa: daj mi ooo, zostań tu spełnie wszytskie sny(jakos tak)
Czy ktoś wie jaki był tytuł tej polskiej piosenki i kto ją śpiewał wtedy ??