Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Witam szukam piosenki tylko nie wiem jak ona sie nazywa ani kto ja śpiewa. Postaram sie cos tam opisać ale nie wiem czy to cos da.

Slyszalem ja w radiu i ten ktos glos ma chyba podobny do Elvisa Presleya ale chyba mi sie wydaje a refren to chyba spiewa jakis chorek czy cos. Pomożecie ??

może in the ghetto? mlody97

no to jest chyba to tylko że tam to jest inne zaspiewanie tego to znaczy ze no chyba jest nowsza ale slowa to te same sa

mlody97

DNX vs. The Voice - In The Getto

to chyba to :wink:

a więc taka mała odmiana ,bo szukam tapety kiedyś ją miałem,a zagineła mi.Wyglądała mniej więcej tak:była to twarz kobiety coś a’la Final Fantasy(ale tto nie było to) pochylona w dół ,blondynka,na żółtym/złotym tle,i w około niej padały krople albo jej łzy .Kojarzy ktoś ?

Doszedłem jak nazywa się ta piosenka o którą pytałem wcześniej.

Jest to blur: song 2

A ja ostatni raz poproszę o 50 cent P.I.M.P (nie wersje solo tylko tą co śpiewa Snop Dog, THe game i tam jakiś koleś) również szukam Proof (R.I.P) Gurls Wit Da Boom -Grim- ; Let Me Put You on the game oraz Ice Cube

szukam piosenki zaczynającej się słowami : ‘’ I remember , I remember when I lost my mind’’

autor słów utworu: Gnarls Barkley

kompozytor: Gnarls Barkley

Utwór Crazy

http://videos.streetfire.net/hottestvid … ADAC3A.htm

Kto mi powie jak się nazywa muzyczka lecąca w tym filmiku?

SzymSzejdi mi wydaje się, że to jest muzyka z PRODIGY i chyba napewno :slight_smile: Tylko który dokładnie utwór to nie pamiętam :slight_smile:

Dawno nie słuchałem tej muzyki i nie powiem ci dokłądnie który to utwór :slight_smile: ale to jest jeden najpopularniejszych ich utworów

poszukuję piosenki z reklamy :

1. Kropla Beskidu

2. Telewizorow co takie piłeczki skaczą ( telewizory Bravia)

Moby - Lift Me Up

Poszukaj w tym temacie. :wink:

Jose Gonzalez - Heartbeats <— zanim by to znalazł to by troche czasu minęlo

Trochę dawno leciał film w telewizji (chyba TVN albo Polsat), gdzie były dzieci w wieku chyba 2-4 lat, Coś jakby inteligentne dzieci. Jedynymi scenami które zapamiętałem to jak " Dziecko mówi do innego “a współczynnik jego równa się 4” i jakiś facet chyba to nagrywał kamerą.

Druga scena to jak takie małe dziecko “gra” na keyboardzie i wykazuje, że to muzyka jakiegoś sławnego muzykarza. Bardzo proszę o odpowiedź :smiley:

Był taki skecz kabaretu Ani mru mru pt: Daj mi tekst"

Wywodzi sie ona z piosenki Stand by me. Ale była też taka piosenka z lat 90 bardzo fajna, polska co były słowa: daj mi ooo, zostań tu spełnie wszytskie sny(jakos tak)

Czy ktoś wie jaki był tytuł tej polskiej piosenki i kto ją śpiewał wtedy ??

Chodzi mi o tytuł piosenki w reklamie Nutelli - Potrzeba tyle energii aby być dzieckiem - zna ktoś ?? :mrgreen: Z góry dzięki za pomoc :mrgreen:

Może to jest to:

Andreas Johnson - Glorious

To jest to :mrgreen: Dzięki Bunio - jesteś wielki :mrgreen:

Pilnie poszukuje

50 cent P.I.M.P (nie wersje solo tylko tą co śpiewa Snop Dog, THe game i tam jakiś koleś)

Proof (R.I.P) Gurls Wit Da Boom -Grim-

Let Me Put You on the game

Ice Cube z góry thx wielkie thx