Siemka
Szukam darmowych podkładów muzycznych,takich żeby pasowały do rapu.jakieś lekkie techno itp.
Siemka
Szukam darmowych podkładów muzycznych,takich żeby pasowały do rapu.jakieś lekkie techno itp.
Hej!
dziura na stronie 44 napisał
jest to piosenka “One Blood”
ps. nie wiem czy jeszcze aktualne
Ma ktoś może lub wie skąd można ściągnąć piosenke “Starsi Panowie Dwaj”?
Szukam piosenki, ktora spiewa dziewczyna, ostatnio jest to utwor dosyc popularny.W refrefnie powtarzaja sie slowa:“Give me a time to cry for you.” Za wszelka pomoc z gory dzieki.
wie ktos moze jak jest Mundial ( koniec studia, i po reklamach zacznie sie miecz ) i takie zakończenie to leci 2- 4 sekundowa piosenka to co to jest?
szukam reklamy związanej z MŚ - dwóch żywiołowych komentatorów i najpierw pierwszy się cieszy z bramki potem drugi - a na końcu piją carlsberga
szukam też tytułu piosenki z reklamy Blue Connecta
z góry dzięki za pomoc
Bomfunk MC’s - Freestyler
wie ktoś może kto jest wykonawcą piosęki “Come the day”, była przy końcowych napisach w filmie “Klasa 1999” (“Class 1999”) nie mogę nigdzie znaleźć spisu nagrań z tego filmu
tak to to, dziękuje
Jeżeli ktoś by potrzebował tytuł piosenki z reklamy fiata punto to podaje niżej :
Marilyn Manson - “Sweet Dreams”
Poszukuje tytułu tej melodii z LATA Z RADIEM ale w formacie WAV
Jak możecie to zapodajcie linka
Rafiki18
Pewnie chodzi o to;
Allesia D’Andrea - Time to Pray
x-awier ale ja bym radził usunąć link’a - jest zakaz linkowania do tego serwisu :?
a odpowiedzi masz w komentarzach
piosenka to Requiem for a Dream 2 to My innortal
Nazwa tej 2 pisenki to Evanescence - My Immortal
czy ktos moze orientuje sie co za kawalki sa puszczone w nastepujacych reklamach?
reklama ford s max
reklama lipton ice tea red
prosze o pomoc