Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Ponawiam prośbę.

Potrzebuję wykonawcy i tytułu piosenki z tego filmiku

:arrow: http://www.smog.pl/wideo/1820/gangsta_teletubisie

:slight_smile:

Ja poszukuję kawałka Arash-Arash :stuck_out_tongue:

Jeśli ktoś wie - gdzie, to proszę o odpowiedz :slight_smile:

W jakims sklepie z płytami lub sprzedaz przez net

a ja poszukuję utworu, który znajduje się w reklamie lodówek Beko, wie ktos może co to jest i gdzie to można znaleźć ??

To jeswt piosenka tworzona na zamówienie (raczej) bo tam cały czas powtarza sie słowo beko

Witam.

Czy może mi ktoś powiedzieć jaki kawałek benassiego leci na podkładzie na tej stronce > http://www.benassi.friko.pl/home.php ?

Z góry dzięki! :smiley:

szukam piosenki która często leci w radiu ESKA. Śpiewa ją kobieta:

słowa w refrenie niby lecą tak (sorry ale dopiero się uczę anglika) "Just give me a/the time to break/learn --for ya…just give me a time to break/learn…

Prosiłbym o tytuł lub wykonawce.

Z góry dzięki.

nie wiem ale Toniuś o co chodzi ale zobacz piosenke akcent - kylie

piosenka ta leci w radiu rmf, zet, a dokladniej spiewaja ja po francusku (chyba) dwoje ludzi kobieta i mezczyzna, slychac tzn domyslalm sie ze sie kochaja no i slychac takie charakterystyczne ich oddechy, bardzo zalezy mi na niej pomozcieeeee :stuck_out_tongue: :mrgreen: spiewaja cos takiego " że tęęęę :lol: "

szukam piosenki która często leci w radiu ESKA. Śpiewa ją kobieta:

słowa w refrenie niby lecą tak (sorry ale dopiero się uczę anglika) "Just give me a/the time to break/learn --for ya…just give me a time to break/learn…

Prosiłbym o tytuł lub wykonawce.

Z góry dzięki.

to nie kylie. Ona jest raczej nowa i tam śpiewa kobieta.

Złączono Posta : 08.07.2006 (Sob) 12:08

już nie trzeba ta piosenka to Andrea “Time To Pray”

Poszukuję filmiku, który znajdował się kiedyś na stronie akuku.pl (teraz link nei działa :frowning: ). Nazywał się “japoński teleturniej”. Głównie chodziło o to, że paru gości grało w karty, i ten który wylosował kartę z czaszką, musiał zrobić jakąś szaloną rzecz (np jakiś stary dziad go gryzł :rofl: ). A do tego ci koledzy znajdowali się w bibliotece i musieli powstrzymywać smiech :smiley:

Piosenka w tle z reklamy Ery chodzi o te dwie dziewczyny co na koncu reklamy jadą rowerami i majchają dla kolesia z ery, co to za muzyka w tle.

Flashdance - What a Feeling ? moze o to chodzi

Muza z reklamy ery z dwiema dziewczynami na rowerze to: The Pointer Sisters - I’m so excited.

A to że tęęęę to może jest: Garou - Gitan.

Pozdro! :smiley:

Złączono Posta : 09.07.2006 (Nie) 17:30

Hej!

Już znalazłem ten kawałek Benassiego z tej stronki --> http://www.benassi.friko.pl/home.php

Dla ciekawych co to za piosenka juz mówie: Benny Benassi & Alize - J’ai Pas 20 Ans.

Pozdro :smiley:

nie no garou to ja odrozniam :stuck_out_tongue:

to jest stary podobno kawalek sprzed wielu lat :wink:

jak nazywał sie Hymn tegorocznych Mistrzostw Świata?

Heja!

Już odnalażłem to że tęęęę :smiley: jest to: Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T’aime Moi Non Plus

Pozdro :smiley:

Piosenka ze spotu "Zwolnij szkoda Zycia "

a ja poszukuje piosenki z niemieckiej

reklamy Hugo Bossa - w tle spiewaja:

“…you are the only one”. ktos pomoze? :twisted:

ja szukam piosenki z BEKO_reklam