wielkie dzieki eGreko ale nie masz może jeszzce tej piosenki co leci na początku bajki?? moze tkoś inny ma
przypomnialo mi sie jeszcze 1 zdanie z tej piosenki.
" Is a little piece of heaven All I need a little piece of heaven "
nie wiem czy cos pomoze ale … moze jednak…
Wiem że może pytanie nie jest zbyt typowe ale co mi tam.
Na pewno jesteście w stanie zarzucić wieloma filmami.
Poszukuję filmów w stylu The Fast And The Furious Tokyo Drift lub też Taxi.
Generalnie filmy gdzie tematyka kręci się wokół samochodów, wyścigów no i ślicznych dziewczyn
Znacie pisoenke ktora lecial podzas tanca M.Foremniak w Finale Finalow w Sopocie w takim afrykanskim stroju? szybki taniec
teo może to:
Cascada - “Piece Of Heaven”
Szukam reklamu “Ketopromu”, zadowole się też samym dźwiękiem. Najbardziej chodzi mi o moment kiedy mówią: Basia, Basia, nie Basia tylko Ketoprom.
Aju Transporter i Transporter 2 jest tez w podobie taxi
Jak nazywa sie ten utwór??
http://www.sendspace.com/file/vcflcw
Pomózcie ludzie!!
Złączono Posta : 09.09.2006 (Sob) 8:50
Vanshei hmm to nie to…no w sumie kawalki textu sie zgadzaja, ale nie wszytko…, sciagnalem remix , ale to tez nie to nieciekawie to wyglada
@Cuba utwór ten pochodzi ze scieżki dzwiekowej z filmu Requiem For A Dream. Pełna nazwa to:
Clint Mansell(feat. Kronos Quartet) - Winter: Lux Aererna
To wie ktos co to z tytul bo artysta ma na imie CHYBA Patrick
witam. moj kumpel ma dosc nietypowa prosbe. oto cytat
bo nie powinienes…
rany ciekawosc ludzka nie zna granic :? najgorsze jest to ze najczesciej bazuje na ludzkiej tragedii…
a tak w ogole. w internecie kraza JEDYNIE podrobki tego filmu, prawdziwy film z tego co czytalam znajduje sie teraz w policji czy tam prokuraturze zajmujacej sie sprawa jego smierci… oswiadczono ze nie bedzie on wyemitowany w internecie
ani nigdzie indziej.
Poszukuję reklamy o Kaczyńskim
Jakaś kobieta włącza telewizor, po czym przełącza kanały, a na każdym jest Kaczyński, dziecko znajdujące się w łóżeczku zaczyna płakać. Kobieta wyłącza telewizor, po czym Donald Tusk zaczyna coś mówić.
Z góry dzięki za pomoc
gierciu12
Afric Simone - “Hafanana”
Czesc
Poszukuje od dłuższego czasu mp3 Varius Manx - Zamigotał Świat, niestety bez rezultatu :? . Może ktoś z was się podzieli, będę wdzięczny
pozdr
Szukam autora i tytulu tego kawałka
http://rapidshare.de/files/32819625/short.mp3.html (470 KB)
z gory wielkie dzieki