szukam dzwieku kiedy zordon wzywa power rangers :lol:
Poszukuje piosenki z ostatnich wakacji, kilkuanstu tygodnii. Często leciała na RADIO ZET (ZET Dance).
Na poczatku taki gośc mówił bez podkładu, później gościówa jakaś po angieslku też tylko już muyka zaczęłą lecieć, elelmenty DJ-owskie były(echo, zacinananie się itd.)
Słyszałem to jakoś tak: “dołciu back, ddddd dołciu bbbback…”
Byćmoze ta piosenka jest strara, chociaz brzmienie miala b. dobre i ogólnie dobra. Piosenka typu dance, techno z elementami rapowania(przez chwilkę)
SZUKAM PIOESENKI Z REKLAMY ZWOLNIJ SZKODA ZYCIA!
Siemak.
Szukam tytułu i wykonawcy tej piosenki. Plik jest w formacie mid.
http://michu1990.republika.pl/titanic.mid Proszę się nie sugerować nazwą pliku, wpisałem tak, iż myśle, że jest to piosenka właśnie z tego filmu.
Pozdrawiam. ;]
Mam pytanko do użytkowników
Czy ma ktoś piosenkę - tytuł “Jak tańczy się”
Na google nie ma , BearShare również! Może ktoś ma lub wie
skąd można pobrać to proszę o jakiś namiar.
Dzięki z góry.
Szukam tej piosenki co leci na VIVIe
David Guetta - Love dont let me go
tylko i wyłącznie tą wersje
Celine Dion - My heart will go on
To chyba będzie to
Boogie Pimps - Somebody To Love
mam taką prośbę, może ktoś mi podać tytuł i wykonawcę piosenki z tego urywku filmu czy co to tam jest:D ?
http://www.youtube.com/watch?v=vbg_OULA77s
z góry wielkie dzięki
gdzie moge znależc lub jak możecie mi powiedziec tytuł piosenki ze słowami
“ja pragne ty pragniesz byc z tobą tu na zawsze” jakos tak. Ta piosenka była w reklamie przed sopotem.
Złączono Posta : 16.09.2006 (Sob) 14:16
odpowiedzcie
Złączono Posta : 16.09.2006 (Sob) 14:16
please
Złączono Posta : 16.09.2006 (Sob) 14:17
please
damian123456789
Gosia Andrzejewicz - Słowa
Zebyscie niemieli watpliwosci
wszystkie tytuły
FAST AND FURIOUS TOKIO DRIFT
09-atari_teenage_riot-speed -JAK SIE SEAN SCIGA 1 RAZ Z DK
Kid Rock - Bawitaba -JAK SIE SCIGA Z VIPEREM
The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - 01 - teriyaki boyz - tokyo drift (fast and furious) WJEZDZAJA WV TOURANEM TYM ZIELONYM DO GARAZU
The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - 14. Grits - My Life Be Like JAK TWINKIE POKAZUJE WV TOURANA
The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Soundtrack - Don Omar Feat. Tego Calderon- Los Bandaleros MUZYCZKA JAK SEAN PODJEZDZA DO KOLEGI HANA (NA KONCU)
The fast and the furious Tokio drift OST - Brian Tyler Feat Slash - Mustang Nismo JAK REPERUJA MUSTANGA
The fast and the furious Tokio drift OST - Dj Shadow Feat Mos Def - Six Days The Remix POCZATEK FILMU
Czy zna ktoś wykonawcę i tytuł utworu z filmu Zakładnik,który pojawia się mniej więcej w 80 minucie filmu,gdy Tom Cruise idzie przez jakiś bar czy dyskotekę i szuka jakiegoś gościa?
Tytuł i wykonawca piosenki co leci w reklamie show Kuby Wojewódzkiego w TVN i inne piosenki w tym stylu.
Jak ktoś szuka muzyczki z tej letniej reklamy ery to jest to
A nie wiem czy moze kojarzy ktos tą nutke, ale chodzi mi o taką nutke gdzie w teledysku taka no mała dziewczynka wysiadłą z limuzyny
A tekst jakos … Girl to every to were to you belived, can you residet… jakos tak
Może zna ktoś tą nutke?
Więcej o nutkach z reklam na http://reklamy.tv/
Chyba to jest Groove Coverage » God is a girl.
Jeśli to o tą piosenkę chodzi, to źle napisałeś słowa
Zna ktoś może słowa z filmu Bad Boys 2. Zaczynają się chyba tak:
Bad boys, bad boys, what did you say… albo wie skąd można tą piosenkę?