na zetce (Radio Zet dla nie wtajemniczonych :mrgreen: ) leci reklama Nicorette i tam na samym końcu jest genialny dzwięk spadania taki auhuuuhoooooo… ;]
czy ma może ktoś tą reklame nagraną albo ma jakies inne dzwięki spadania człowieka?? ;]
Od kilku tygodni męczy mnie jeden teledysk, a konkretnie jego tytuł i oczywiście wykonawca utworu.
Byc może jest to Linkin Park albo coś w ten deseń?
Nuta była dynamiczna utrzymana w krzykliwo-tech-rokowym (tudzież nu-metalowym) klimacie. Teledysk futurystyczny i w całości komputerowy. W kluczowym momencie jakieś roboty nacierają na miasto, leca rakiety, z ziemi wyłaniają się z tego co pamiętam jakieś macki (czy też promienie światła?). Grupy nie widać w tym teledysku za wyjątkiem twarzy, które są jakby elementami większego mecha.
Tonacja teledysku niebiesko-stalowa. Ogółem troszkę w stylu Ghost in the Shella jesli ktoś widział.
na mtv widziałem teledysk jak jakas panienka stoi na scenie wszystko jest czarno białe a ona trzyma czerwona gitare ? zna to ktos ? plz bardzo mi załezy
Jechałem z kumplem samochodem i usłyszałem fajna piosenke ale niestwety nie znam tytułu tej piosenki ale nagrałem dyktafonem refren tego utworu moze ktos zna wykonawce i tytuł http://rapidshare.de/files/36638601/Fri … 6.wav.html
kawąłek wrzuciłem na rapidshare. Z góry dzieki za odpowiedź.