Mam pytanie dotyczace muzyki. Napiszcie mi tutaj jakies tytuly piosenek w stylu MBrothers-Trebles chodzi mi o muzyke w stulu łubu dubu
Wszystkie piosenki PAKITO 8)
Szukam tytułu piosenki.Jedyne co pamiętam ze słów to: “all write baby”. Thanks.
szukam do szkoły córce kolędy hiszpańskiej chodzi mi o nagranie i tekst w języku hiszpańskim szukałem na różnych wyszukiwarkach ale nic z tego proszę o pomoc z góry dziękuje
szukam tytułu i wykonawcy piosenki z reklamy aparatu cyfrowego Lumix w którym facet fotografuje kartke z numerem telefonu dziewczyny z góry dzieki
tigerdar chodzi ci moze o cos w stylu tego tekstu:
No to i ja się przyłącze do poszukiwań; a mianowicie szukam reklamy z kolesiem ,który jedzie ( nie wiem czy dobrze pamiętam ) Subaru imprezą , wchodzi w taki zakręt w tunelu i potem budzi się w trumnie i stuka w wieko . Na koniec jest tekst : STOP Wariatom drogowym ( chyba ) .
Macie może jakiś namiar na tą reklame ??
Z góry dzięki za pomoc
Jak sie nazywa piosenka ktora leci podczas reklamy sieci ERA jak zjezdzaja na rowerach z gory?
Kto wykonuje ten utwór i jaki jest tytuł ?
http://videopanda.wrzuta.pl/film/gwLpy3 … tazu_video
Złączono Posta : 25.11.2006 (Sob) 1:10
OK, już mam - Gregorian - Masters Of Chant - Moment Of Peace
Może to: Roger Sanchez Feat Lisa Pure - Lost
Może to nie ten temat, ale po co zawracać głowę moderatorom na kasowaniu topic’u:
Gdzie mogę znaleźć taki fragment; coś w stylu “Minęła godzina xx” oraz w miarę możliwości charakterystyczne pikanie zapowiadające nadchodzącą pełną godzinę np. 14:00 lub wiadomości?
Proszę o odpowiedź
Dziękuję.
Coś dziwnie piszę ostatnio tematy…
Złączono Posta : 25.11.2006 (Sob) 12:46
Może to nie ten temat, ale po co zawracać głowę moderatorom na kasowaniu topic’u:
Gdzie mogę znaleźć taki fragment; coś w stylu “Minęła godzina xx” oraz w miarę możliwości charakterystyczne pikanie zapowiadające nadchodzącą pełną godzinę np. 14:00 lub wiadomości?
Proszę o odpowiedź
Dziękuję.
Coś dziwnie piszę ostatnio posty…
Złączono Posta : 25.11.2006 (Sob) 12:47
Proszę o odpowiedź
Dziękuję.
Coś dziwnie piszę ostatnio posty…
Poszukuje:
- Tytułu piosenki, która często leci w radiu >ESKA<
Leci tam jakby dźwięk policji i karetki, przerywany jakimś starym znanym utworem, a hip-hop’em.
- Tytułu soundtrack’a z filmu “Asterix i Obelix kontra cezar” (tego szybkiego n askrzypcach)
Już znalazłem
Jeśli kogoś to interesuje to niech zajrzy tutaj oraz tutaj
Bardzo ciekawe zabawki :mrgreen:
D.J._Dario_and_D.J._Camilio_-_11_listopad_2006 - ostatnie 7 minut!
Potrzebny mi tytuł piosenki które leci w tym secie pod sam koniec zaczyna sie gdzies tak 8 minut przed końcem. Set pobrany z oficjalnej strony dyskoteki Venus Planet Koneck. (http://www.venusplanet.internetdsl.pl/index1.htm) jak ktoś pomoże to bede bardzo wdzieczny
krzychu13 Godsmack “I stand alone”
A ja ponawiam
oraz
Niestety to nie to
W tej piosence śpiewa tylko kobieta. Na początku bodajże słychać fortepian.
Tą piosenkę można usłyszeć w radiu (często leci) :?
Oprócz słów “don’t leave me” występuje także “turn around”
A więc Tak… Mam Dość nietypową sprawę potrzebuję Na Wtorek chociaż 1/2 z tych utworów
Za Pomoc BARDZO BARDZO BARDZO Dziękuje
(Nazwy utworów mogą zawierać błędy (literówki))
Freddy Fader - Bom Bom Suenan
Tiesto ft. Maxi Jazz - Dance 4 life
Paquito - Moving On Stereo
Trance Control - This Is My House
Faithless - Insomnia
Mauro Picotto - Iguana
The Drill - The Drill
Ruff Stuff - Warning
Phunk A Delic - Rockin
Niels De Vries - 12 inh
Jeśli Ktoś ma jakieś Fajne Utwory tego gatunku przy których pobawi się młodzież :D:D prosił bym o ich zamieszczenie
szukam utworow Patty Jang gdzie je znajde? tanita
(ponawiam)Poszukuje:
- Tytułu piosenki, która często leci w radiu >ESKA<
Leci tam jakby dźwięk policji i karetki, przerywany jakimś starym znanym utworem, a hip-hop’em.
- Tytułu soundtrack’a z filmu “Asterix i Obelix kontra cezar” (tego szybkiego na skrzypcach)