super4634
chyba to jest Chamillonaire - Ridin
super4634
chyba to jest Chamillonaire - Ridin
Wie może ktoś jaka piosenka leci w tym filmiku???
Wie ktoś może jaki jest tytuł i wykonawca piosenki która leci teraz w zapowiedzi programu Kuby Wojewódzkieo w TVN?? Jest jej fragment. Z góry dzięki
wiem że ładna. bardzo mi sie podoba ale tytułu nie znam i wykonawcy może kotś zna
z góry dzięki
Ja poszukuje tytłu pisenki która jest w najnowszej reklamie herbaty Lipton; oraz piosenki z reklamy witamin, chyba Vigor, piosenka ta była też kiedyś w reklamie Plus GSM tylko że po polsku [WARSAW - 68]…
Cóż, ja szukam starej bajki którą można było oglądać na tvp2 w latach 8X/9X - ludzie urodzeni w 83 roku albo wcześniej powinni ją pamietać, szukałem w internecie ale niewiele udało mi się znaleść Polski Tytuł to: “Strachy Na Lachy” miłoby było wspomnieć czasy gdy było się dzieckiem }:>
Wiecej Info na:
Mysle ze to The Groovie Goolies
Milego ogladania
http://youtube.com/watch?v=ZNuM-YEU6yI& … ed&search=
:!: znacie tytuł tej muzyczki ?? jak tak to napiszcie, będe wdzięczny
Dziękuje !
Idę porozglądać się za odcinkami }:>
Chodzi ci o tą na saksofonie czy o tą techno na końcu?
napisałem:
Już znalazłem To jest:Beattraxx
Chodzi mi o tą techno Byłbym wdzięczny bardzo.
To jeden z wielu moich ulubionych utworów
podaje tytuł The Verve - Bittersweet Symphony
Witam,
Poszukuje nazwy sterego kawałka Liroy’a. Powiem, że jest ekhm… miłosny :roll: i wiem tylko, że jeszcze teledysk jest z dziewczyną, która miała potem wypadek samochodowy
Edit
Już wiem, ten kawałek nazywa się Hello ;]
:!: [Dj Mummy vs Sean Paul - Nuttin No Go So - BubbLing Rmx]](http://www.wrzuta.pl/audio/nHbFQulM3H/dj_mummy_vs_sean_paul_-nuttin_no_go_so-_bubbling_rmx_1) — fajna muza :twisted: nie wieżycie, sprawdzicie
Michas2511 , niewiem czy o to ci chodzi , może Hi-Fi Superstar lecz nie jestem pewien, kiedyś ją słyszałem w kubie.
heheh a ja polecam The Verve feat. Jay-Z-Bitterswet Symphony kawałek jeszcze lepszy :d
sie pisze Bittersweet, a nie Bitterswet
Sprawdze to :mrgreen:
Wiem
Wiecie może jaka leci muza w tym filmiku? Kiedyś wiedziałem… :roll: