Witam.
Poszukuje dźwięku który towarzyszy logo nvidii w grach.
Czyli jak kręci się to kółeczko i Pani mówi “nvidiaaa”.
Wiecie na pewno o co mi chodzi.
Czy ktoś ma ten dźwięk lub wie gdzie mógłbym go znaleść ?
Będe wdzięczny.
Pozdrawiam.
Witam.
Poszukuje dźwięku który towarzyszy logo nvidii w grach.
Czyli jak kręci się to kółeczko i Pani mówi “nvidiaaa”.
Wiecie na pewno o co mi chodzi.
Czy ktoś ma ten dźwięk lub wie gdzie mógłbym go znaleść ?
Będe wdzięczny.
Pozdrawiam.
trueno2 może Bum - Kanikuły
Złączono Posta : 18.03.2007 (Nie) 18:06
chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się rmx piosenki Hare Krishna który często leci w Radiostacji
taka ciekawostka: Hare Krishna to znaczy Międzynarodowe Towarzystwo Świadomości Kryszny
A wie ktoś może czy piosenka Infernal - i want be crying jest orginalem czy po prostu to kolejny remix jakiegoś starego hitu, bo tak często jest??
Witam. Poszukuje podkładu muzycznego z piosenki Neneh Cherry & Youssou N’Dour - 7 Seconds.
Pozdrawiam
Poszukuję piosenki, która zaistniała w grze Fifa 98 [głowne Menu] i jest również użyta bodajże w serialu “Brygada ratunkowa”. Tytuł
Będe bardzo wdzięczny, dziękuje
postawie komuś duuuuuuże piwo jak mi powie co to za piosenka, mialem ja kiedys jest swietna i teraz mam jako dzwonek w telefonie, dlatego sory za jakos bo zgrywalem z telefonu (mam irde ale nie chcialo mi sie instalowac) piosenka jest tu: PIOSENECZKA DZIĘKUJĘ!
Pamięta ktoś jak nazywał się projekt HH polsko-francuski??
Wydawcą był Camey albo Ośka.
Nie jestem pewny ale może ktoś się orientuje o co mi chodzi
Może chodzi Ci o “Viza”???
Tak!!
MateuS
THX i dzięki
Co tu za muza leci:
:?:szukam piosenki rozpoczynającej serial The 4400, najlepiej w formacie mp3 lub innym
Witam.
Szukam tytułu piosenki która jest rmx tej nutki co była w filmie ‘Titanic’ Często teraz leci na Planecie.
Elo elo, szukam piosenki ktora słychać przez chwile w reklamie okocimia, tylko dla orłów (w tej co krecik udawał dzięcioła), w momencie jak krecik wychodzi z dziury, nie wiem moze Karel Gott, z góry thx za info;)
Witam szukam piosenki z nowej reklamy Pepsi z kolesiem i Ronaldinio co piłke podbija
Złączono Posta : 20.03.2007 (Wto) 23:23
Witam szukam piosenki z nowej reklamy PEPSI
Amanda Abizaid - A Place In Time
Witam
Szukam nazwy piosenki, która leci na początku gry PES 5 (w trakcie filmiku)
Mam nadzieję, że wielu z was kojarzy tą piosenkę
DMX - Party Up