Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Witam.

Poszukuje dźwięku który towarzyszy logo nvidii w grach.

Czyli jak kręci się to kółeczko i Pani mówi “nvidiaaa”.

Wiecie na pewno o co mi chodzi.

Czy ktoś ma ten dźwięk lub wie gdzie mógłbym go znaleść ?

Będe wdzięczny.

Pozdrawiam.

To słabo szukasz

trueno2 może Bum - Kanikuły

Złączono Posta : 18.03.2007 (Nie) 18:06

chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się rmx piosenki Hare Krishna który często leci w Radiostacji

taka ciekawostka: Hare Krishna to znaczy Międzynarodowe Towarzystwo Świadomości Kryszny

A wie ktoś może czy piosenka Infernal - i want be crying jest orginalem czy po prostu to kolejny remix jakiegoś starego hitu, bo tak często jest??

Witam. Poszukuje podkładu muzycznego z piosenki Neneh Cherry & Youssou N’Dour - 7 Seconds.

Pozdrawiam :slight_smile:

Poszukuję piosenki, która zaistniała w grze Fifa 98 [głowne Menu] i jest również użyta bodajże w serialu “Brygada ratunkowa”. Tytuł

Będe bardzo wdzięczny, dziękuje :wink:

postawie komuś duuuuuuże piwo jak mi powie co to za piosenka, mialem ja kiedys jest swietna i teraz mam jako dzwonek w telefonie, dlatego sory za jakos bo zgrywalem z telefonu (mam irde ale nie chcialo mi sie instalowac) piosenka jest tu: PIOSENECZKA DZIĘKUJĘ!

Tu masz dźwięk razem z grafiką

http://youtube.com/watch?v=8yNbLUc1xZg

Pamięta ktoś jak nazywał się projekt HH polsko-francuski??

Wydawcą był Camey albo Ośka.

Nie jestem pewny ale może ktoś się orientuje o co mi chodzi :smiley:

Może chodzi Ci o “Viza”???

Tak!!

MateuS

THX i dzięki !!

Co tu za muza leci:

:?:

szukam piosenki rozpoczynającej serial The 4400, najlepiej w formacie mp3 lub innym

Witam.

Szukam tytułu piosenki która jest rmx tej nutki co była w filmie ‘Titanic’ Często teraz leci na Planecie.

Elo elo, szukam piosenki ktora słychać przez chwile w reklamie okocimia, tylko dla orłów (w tej co krecik udawał dzięcioła), w momencie jak krecik wychodzi z dziury, nie wiem moze Karel Gott, z góry thx za info;)

Witam szukam piosenki z nowej reklamy Pepsi z kolesiem i Ronaldinio co piłke podbija :slight_smile:

Złączono Posta : 20.03.2007 (Wto) 23:23

Witam szukam piosenki z nowej reklamy PEPSI :slight_smile:

Amanda Abizaid - A Place In Time

Witam :slight_smile:

Szukam nazwy piosenki, która leci na początku gry PES 5 (w trakcie filmiku)

Mam nadzieję, że wielu z was kojarzy tą piosenkę :wink:

DMX - Party Up

http://www.maxior.pl/?p=index&id=41272&0

Co to za piosenka leci w tle??