Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

A ja poszukuje nazwy piosenki, z reklamy Liptona, na niej ludzie wjeżdżaja kolejką górską. Może ktoś zna tytuł?

Ja szukam jakiś filmików extremalnych.Najlepiej by było gdyby były to jakieś wasze amatorskie filmiki bo przecież w youtubie mogę sobie sam znaleźć.

Chodzi mi o parkour,deske BMX.

Może ktoś coś takiego zrobił ??:stuck_out_tongue:

Widziałem, że było już wcześniej, ale nikt nie odpowiedział… a więc może ktoś zna tytuł utworu z najnowszej reklamy Pepsi, śpiewa mężczyzna, charakterystyczna barwa głosu, kawałek jest utrzymany w konwencji pop/alternative rock.

Z góry dziękuję za pomoc i liczę na [w miarę] szybką odpowiedź :wink:

Dr.Dre to juz bylo 2razy kilka postow wyzej

The Cloud Room - Hey Now Now

a rolki mogą być 8) ??

Złączono Posta : 26.03.2007 (Pon) 17:16

a rolki mogą być 8) ??

ciekawi mnie czy ktos zna tytul, tej rosyjskie pisenki http://www.youtube.com/watch?v=-pN4-n_O … ed&search=

Hej tak sobie leżę chory i tak jedna melodia mi przyszła do głowy i nie mam pojęcia co to jest a chętnie zagrał bym sobie cały utworek, może wiecie co to może być za song ?

LINK

D@widoS jak masz to mogą,lubię te klimaty :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 28.03.2007 (Sro) 14:14

Dobra mam jeszcze jedno pytanie:

Czy ktoś z Was wie kiedy ma wyjść ta nowa płyta Onara ??Bo miała być 10 marca a w necie na razie cisza o tym…

ja poszukuje kawałek filmiku z meczu

Portugalia - Belgia 4:0 (0:0)

ja Cristiano Ronaldo strzelił 2 gole

Cristiano Ronaldo (55, 75)

w nawiasie minuta

Jaki jest tytuł piosenki która leci w most wanted w menu głównym??

Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix)

Maroon 5-This Love

mztswk już podał - The Cloud Room - Hey Now Now

Pisz na pilka.pl :!:

Niedawno usłyszałem przerobiony nokia tune, na początku normalny dźwięk, i się zwaalllnniiiiaaaaa. Zna ktoś może lokalizację utworu?

Witam :slight_smile: Poszukuje muzyki, która się zaczyna od 1:18 w tym filmiku (Papa Bouba Diop) http://www.youtube.com/watch?v=74T82y7p … ed&search=

Jaki to tytuł? :?:

Na 100% Prodigy - _ Voodoo people _

Jak leci ta nuta z reklamy Pepsi?

The Cloud Room - Hey Now Now mam już ją od dawna i mi się jeszcze nie znudziła :wink:

Witam !

Chciałbym żebyście podali mi tytuły filmów związanych z Los Angeles :slight_smile:

lol masa tego będzie - poszukaj se w google :wink: