A ja poszukuje nazwy piosenki, z reklamy Liptona, na niej ludzie wjeżdżaja kolejką górską. Może ktoś zna tytuł?
Ja szukam jakiś filmików extremalnych.Najlepiej by było gdyby były to jakieś wasze amatorskie filmiki bo przecież w youtubie mogę sobie sam znaleźć.
Chodzi mi o parkour,deske BMX.
Może ktoś coś takiego zrobił ??
Widziałem, że było już wcześniej, ale nikt nie odpowiedział… a więc może ktoś zna tytuł utworu z najnowszej reklamy Pepsi, śpiewa mężczyzna, charakterystyczna barwa głosu, kawałek jest utrzymany w konwencji pop/alternative rock.
Z góry dziękuję za pomoc i liczę na [w miarę] szybką odpowiedź
Dr.Dre to juz bylo 2razy kilka postow wyzej
The Cloud Room - Hey Now Now
a rolki mogą być 8) ??
Złączono Posta : 26.03.2007 (Pon) 17:16
a rolki mogą być 8) ??
ciekawi mnie czy ktos zna tytul, tej rosyjskie pisenki http://www.youtube.com/watch?v=-pN4-n_O … ed&search=
Hej tak sobie leżę chory i tak jedna melodia mi przyszła do głowy i nie mam pojęcia co to jest a chętnie zagrał bym sobie cały utworek, może wiecie co to może być za song ?
D@widoS jak masz to mogą,lubię te klimaty
Złączono Posta : 28.03.2007 (Sro) 14:14
Dobra mam jeszcze jedno pytanie:
Czy ktoś z Was wie kiedy ma wyjść ta nowa płyta Onara ??Bo miała być 10 marca a w necie na razie cisza o tym…
ja poszukuje kawałek filmiku z meczu
Portugalia - Belgia 4:0 (0:0)
ja Cristiano Ronaldo strzelił 2 gole
Cristiano Ronaldo (55, 75)
w nawiasie minuta
Jaki jest tytuł piosenki która leci w most wanted w menu głównym??
Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix)
Maroon 5-This Love
mztswk już podał - The Cloud Room - Hey Now Now
Pisz na pilka.pl :!:
Niedawno usłyszałem przerobiony nokia tune, na początku normalny dźwięk, i się zwaalllnniiiiaaaaa. Zna ktoś może lokalizację utworu?
Witam Poszukuje muzyki, która się zaczyna od 1:18 w tym filmiku (Papa Bouba Diop) http://www.youtube.com/watch?v=74T82y7p … ed&search=
Jaki to tytuł? :?:
Na 100% Prodigy - _ Voodoo people _
Jak leci ta nuta z reklamy Pepsi?
The Cloud Room - Hey Now Now mam już ją od dawna i mi się jeszcze nie znudziła
Witam !
Chciałbym żebyście podali mi tytuły filmów związanych z Los Angeles
lol masa tego będzie - poszukaj se w google