Witam,
może ktoś wie co to za piosenka leci w tle tej animacji KLIK?
Zdaje sie, że to soundtrack z filmu “Karmazynowy przypływ”.
a nie wiecie jak nazywa sie tytuł tego podkładu który teraz mozna uslyszeć w September-looking for love?? chodzi mi tylko o czysty podklad bez niczego innego?
Złączono Posta : 10.04.2007 (Wto) 21:38
a nie wiecie jak nazywa sie tytuł tego podkładu który teraz mozna uslyszeć w September-looking for love?? chodzi mi tylko o czysty podklad bez niczego innego
Wiecie moze jak sie nazywa utwor .który leci w tle reklamy pepsi ?? (tej w ,której ekran rozdziela sie na kilka częsci)
2 Unlimited-No Limit
Złączono Posta : 10.04.2007 (Wto) 22:00
Ja poszukuję piosenki dosyć starej w refrenie jest"chikichikita"czy coś w tym stylu.THX
“The Cloud Room - Hey Now Now” <-to ta?
Już znalazłem:
Ritmo Ritmo - Hello Mallorca (Welcome To Ibiza)
szukam całego meczu(lub tylko bramki wszystkie ) MU vs. AS Roma
Kaye Styles - Prison Break?
A ja ponawiam prośbę:
Ważne!!
ogi88 Z tego co pamiętam to to jest Driftwood - freeloader
Zdenek_Blaha_-_Jede_posta_z_Vidne_2
pilnie prosze o odpowiedz.
pioseneczka z poczatku filmu 88 minutes z al’em pacino. ta pierwsza w takich klimatach crunk.
pls. pozdrawiam
PS. jeszcze jedno. moze ktos zna muzyke z chlopaki nie placza. cos slyszalem ze liroy tam muzyke robil. ale np ten kawalek czarnych raperow w tv bolka, lub ten kawalek co lecial w scenie z tym hangarem czy gdzies, po rozmowie ojca bolka z silnorekim…
pzdr
Poszukuje ćwierkania ptaszków Najlepiej w mp3
Samo ćwierkanie, bez innych dzwięków
ej a ja szukam piosenki z reklamy blue connect ale seryjnie prosze o nia
To jest Fatboy Slim- Funk soul brother
Mam wielką prośbę:
Czy mógłby ktoś napisać dyskografie PIH’a i wszystkich jego składów + (ewentualnie) Peji?
Byłbym bardzo wdzięczny
Poszukuję piosenki z reklamy Chiquity : )
I jeszcze Jak ktoś oglądał Jackassa Albo Wild Boys, to może wie jaka muzyczka leciała, jak robili numer z czarną mambą
Bardzo byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał tytuliki : ))
Pozdrawiam