Tak jak w temacie poszukuję sterownika do karty dzwiękowej SIS 7012 dla windowsa 7.
Witam.
te niby są do visty ale pod 7 powinny dać radę
http://download.gigabyte.us/FileList/Dr … s_7012.exe
jak nie zadziałają spróbuj w trybie zgodności z vista w razie problemów daj znać na gg
resztę sterowników instalowałeś ?
tak wszystkie sterowniki zainstalowałem w zgodności z xp bo mam starą pytę główną obsługującą tylko wind xp, ale na 7 się zainstalowały i działały tylko z dzwiękiem mam problem, gdyż miałem sterownik z vinyla też na xp ala jako tako też działął, ale gdy na komputerze wykonuję kilka czynnośći i słucham muzyki to dzwięku nie mam.
tosiekbu napewno wyprubuję ten sterownik i dam znać
a sprawdzałeś czy są sterowniki od visty mogły by one poprawnie działać lub może były by nawet pod 7 podaj jaką masz płytę główną
sterowników nie instaluje się “w zgodności…” nie będą ci tak działać poprawnie
Podaj nazwę płyty głównej oraz system + bit.
Z tą kartą są częste problemy nawet na starszych systemach ale jeszcze są inne zamienniki sterowników.
:?:
Często działają i warto sprawdzić 
Moja płyta główna to: Gigabyte GA-8SIML
System Windows 7 Profesional Media Center Edition 32Bit sp1
Już sam szukałem sterowników, ale dla tej płyty głównej są sterowniki tylko dla Win XP, wypróbowałem sterownik od tosiekbu i jak na razie z dźwiękiem nie mam problemów, ale nie wiem na jak długo.
czemu na taki sprzęt instalowałeś win7 przecież xp chodził by lepiej ?
Właśnie od czasu zainstalowania win 7 mój komputer odżył, gdyż kiedy posiadałem xp to lag był za lagiem, a żeby uruchomić jakiś program to trzeba było 10 min czekać, a teraz jak mam 7 to wszystko o wiele lepiej działa.
Bardzo dziękuje na pewno wypróbuje
– Dodane 21.07.2013 (N) 18:04 –
Sterowniki do dziku, które mi podaliście działają i jestem w pełni z nich zadowolony dlatego prosiłbym jeśli można o zaproponowanie jakiś sterowników do mojej płyty głównej: Gigabyte GA-8SIML i karty graficznej: ATI Radeon 9550 / X1050.
Z góry dziękuję