Przeglądarka w Chrome i Explorer zmieniła mi się na search-pl.com, wiem że był podobny temat na forum ale dalej nie wiem co robić. Skanowałam Malwarebytes, Adwcleaner, AVG i Avastem i nic nie wykryto. Komputer po wyłączeniu nie wyłącza się tylko pokazuje czarny ekran. Zawiesza się w losowych momentach i internet wolno działa. Prosiłabym również o napisanie prostym językiem bo słabo się znam na komputerach.
Witaj @gabrysia123 na Forum DobreProgramy
Mam na imię Juliusz i będę pomagał Ci rozwiązać problem, z którym do Nas przychodzisz.
===================================================
Główne zasady:
- Przede wszystkim musisz wiedzieć, że każdy z Nas na Forum DobreProgramy, poświęca swój czas, aby pomagać innym. Czekaj cierpliwie na instrukcje.
- Bardzo ważne, abyś nie uruchamiał/a żadnych programów i nie wykonywał/a innych poleceń niż te, o które poproszę.
- Wykonaj wszystkie polecenia, które przedstawię poniżej. Jeśli któreś z nich jest dla Ciebie niezrozumiałe powiadom mnie o tym i nie wykonuj kolejnych kroków.
- Powiadomię Cię, gdy Twój komputer będzie bezpieczny i będziesz mógł uruchomić program usuwający pozostałości po programach naprawczych.
- Jeśli nie będziesz odpowiadał/a przez 3 dni na moje polecenia, uznam, że nie potrzebujesz więcej pomocy i temat zostanie zamknięty.
- Jednocześnie, gdybym Ja nie odpowiadał przez 48 godzin, napisz do mnie na PW z przypomnieniem.
Przejrzyj poradnik i użyj programu FRST.
Umieść pliki do wglądu według instrukcji z drugiej części poradnika
Pozdrawiam serdecznie
2 polubienia